Datatrøbbel
Datatrøbbel

Påloggingshjelp

Her får du svarene du trenger.

Flere kan oppleve problemer med å starte «Vil du bli millionær»-spillet. Vi har stor forståelse for at dette kan være frustrerende, og vi håper du finner svar på dine spørsmål her.

Les mer: Alt du trenger å vite

1. Spillet vil ikke starte.

Dersom du ikke får startet spillet kan det hende at problemet befinner seg lokalt på din datamaskin. Utfordringen kan for eksempel ligge i nettleseren eller skjermkortet ditt.
Klikk her for å finne svar på de tekniske problemene dine.

2. Jeg får ikke tilsendt passordet mitt på SMS.

Dette kan skyldes at du har reservert seg mot å ta imot meldinger som koster noe, eller at kontantkortet er tomt. TV 2s SMS koster én krone (kostpris). Vi arbeider nå med å fjerne denne kostnaden; dermed kan alle motta denne meldingen. Dersom du ikke har mottat noe SMS kan du sende en forespørsel til tek.millionaer@tv2.no.

3. Jeg har Macintosh. Kan jeg spille?

TV 2s leverandør har ennå et par problemstillinger som ikke er løst ved bruk av Safari-browser. Dermed vil dessverre ikke Mac-eiere kunne spille ennå. TV 2 har stor interesse av at dette skal gå i orden, og jobber i samarbeid med teknologileverandør med å få dette på plass så raskt som mulig.

4. Jeg har lastet ned programvaren, men får ikke startet spillet.

Er området der spillet skal kjøre blått eller sort? Dette skyldes det mest sannsynlig at spillet må settes til å utnytte Direct X for skjermkortet.

For å endre dette kan man høyreklikke på et lite grønn/sort-ikon med teksten «VZ» nede til høyre på oppgavelinjen. Da velger man «Graphic mode» og «Direct X».

Dette vil fungere for de fleste. Fungerer ikke dette, må du av-innstallere klienten under kontrollpanelet og logge seg på med tilhørende ny installasjon. Når en kommer til muligheten for å velge grafikkmodus, velger du «Direct X». Valget står i utgangspunktet til Open GL.

Les mer: Tekniske spørsmål

Trenger du mer hjelp?

Vi vil gjerne høre fra deg dersom du får problemer. Dine tilbakemeldinger er svært viktige for oss. Vi har derfor opprettet en supportgruppe dersom du trenger hjelp.

Send en e-post til tek.millionaer@tv2.no så svarer vi deg så snart vi kan.

Spill «Vil du bli millionær» her!