Vil du bli millionær?
Vil du bli millionær?

Hvordan fungerer ukespillet?

Du kan spille «Vil du bli milliionær» på nett – når du vil!

Selv om lørdagens direktespill er avsluttet for denne gang, kan du fortsette å spille ukespillet – når du vil. Hver uke trekker vi ut en ukesvinner som vinner 5000 kroner. (Vinneren trekkes tilfeldig blant dagsvinnerne. )

Spill «Vil du bli millionær» her

Sjekk highscorelisten!

Spillet publiserer en highscoreliste som viser dags- og ukesvinnere. Hver lørdag offentliggjøres en ukesvinner som trekkes tilfeldig blant dagsvinnerne fra sist uke. Vinneren får 5000 kroner. Samlet highscoreliste blir utregnet som et snitt med status fra den enkelte ukes spill.

Merk: Det er bare mulig å vinne ukespremien en gang i måneden. (Dvs at det må gå en måned mellom hver gang du kan motta premie. Dersom det er samme ukesvinner i løpet av hele uken, - og deltageren allerede har mottat premie tidligere, trekker vi blant deltagerne nedover på listen).

Hvordan starter jeg?

For å kunne spille, må du klikke deg inn på «Vil du bli millionær?»-nettsiden. Her vil alltid ukespillet ligge på topp.

1. For å kunne spille både ukespillet og direktespillet må du være innlogget i TV 2s system. Det betyr at du kan bruke det samme brukernavnet og passordet som som du bruker i diskusjonsforumene på TV 2s nettsider. Dersom du ikke har vært innlogget før kan du opprette en ny bruker her.

2. Etter at du har logget deg inn får du tilbud om å laste ned en tilleggsprogramvare på dataen din. Denne gir deg mulighet til å se spillet i 3D, og er nødvendig for å kunne spille spillet.

Les mer: Hvordan fungerer direktespillet?

Eventuelle problemstillinger eller tilbakemeldinger av teknisk art kan sendes til tek.millionaer@tv2.no