trusebilde
trusebilde

10 ting gutter IKKE liker!

Alle gutter har selvfølgelig svært forskjellig smak, men det finnes noen «do’s» and «dont’s» når det kommer jenters klesvalg. Vi gir deg tipsene!

Når jenter dresser seg opp for en tur på shopping eller byen, er det mange som mener de gjør det for guttas skyld.

Det finnes noen gutter som ikke kunne brydd seg mindre om hva jenter har på seg, mens andre gutter velger damer med omhu, og ut i fra hva slags klesstil de har. Noen mener kanskje at alt kler den smukke, men det er nok ikke alltid tilfellet. For å unngå å havne i klesfella, og kle seg i noe som gutta virkelig ikke kan fordra, har vi laget en liste over hva jenter burde holde seg unna på klesfronten.

Når det er sagt er det viktig å huske på at enhver, ikke bare jente men også gutt, burde respektere seg selv og hvordan en selv ser ut, og dermed også kle seg etter det. Da skal det egentlig mye til for at man virkelig går i fella. Andre tips er å kle seg etter anledningen, gjerne se trendy ut, men gjerne slik at det ser ut som at man ikke har prøvd.

Her er lista over hva norske jenter bør unngå for å ikke miste draget:

1. Altfor korte t-skjorter, sånn at magen synes. Det er sjeldent fint, uavhengig av kropp og størrelse!

2. Altfor trange bukser, som til tider også kan vise kanten på trusa til jenta. Generelt bør man vel unngå for små klær, uansett plagg!

3. Når vi snakker om truser; kast de gamle nuppete snoopy-trusene. Det er lite som er mer usjarmerende enn nettopp dette når ei jente kaster klærne!

4. G-streng over buksekanten er også noe som de fleste gutter synes at er lite appetittlig.

5. Sokker som er for store, slik at det dannes en slags «snerk» foran tærne.

6. Overnappede øyebryn står heller ikke høyt på lista for gutta, tro det eller ei, men de fleste gutter liker det naturlige ved jenter.

Amy Winehouse er et godt eksempel på at fulle jenter ikke er særlig sjarmerende!
Amy Winehouse er et godt eksempel på at fulle jenter ikke er særlig sjarmerende!

7. Oversized øredobber, gjerne da perleøredobber, som gjør at ørene nesten faller av.

8. Svært få gutter liker jenter som har store brunkremflekker i ansiktet, og resten av kroppen for den saks skyld. Det gjelder også for mye solpudder. Go natural girl!

9. En jente med altfor mye alkohol innabords er svært lite sjarmerende. Dersom man er ute og møter nye mennesker, burde man prøve å oppføre seg ordentlig!

10. Altfor blondt hår, slik at fargen neste er blå-blond. Dersom håret ditt er så lyst, burde man kanskje legge bort hårfargingspakken for en stund.

Etter å ha lest denne lista er det vel kanskje noen som vil føle seg støtt, men det skal poengteres at man burde kle seg etter kropp og personlighet. Og viktigst av alt er det jo at man selv føler seg vel!