Meryl Streep og Vegard B Normann
Meryl Streep og Vegard B Normann

– Mamma Mia
for en dame!

Et helt program viet ABBA og musikal-fenomenet «Mamma Mia!».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Reporter Vegard B. Normann reiste til sommerlige Hellas for å møte stjernene fra den norgesaktuelle musikalfilmen. Meryl Streep, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård og Colin Firth er bare noen av dem du får møte i denne spesialversjonen av God kveld Norge.

Det blir dessuten et gjensyn med Abba-gutta Benny Andersson og Björn Ulvaeus, og de snakker også om sceneversjonen av musikalen som settes opp i Oslo til neste år. Spesial-priogrammet er selvfølgelig spekket med uforglemmelige Abba-hits.
 
I «God kveld Norge-spesial» får du bli med bak kulissene under de festlige filmopptakene. Hele filmen er lagt til de greske ferieøyene og 59 år gamle Meryl Streep storkoste seg under opptakene.
 
- Hele filminnspillingen var som en fest! Det var som å være åtte år igjen. Hellas var et fantastisk sted å være, sier stjernen til God kveld Norge. Filmens utendørsscener er blant annet spilt inn på øyene Skiatos og Skopelos.
 
Reporter Vegard B. Normann er full av lovord om Hollywood-veteranen, som han møtte like utenfor Athen. 
 
- Mamma Mia for ei dame! Streep var utrolig morsom å snakke med. I motsetning til mange andre stjerner på hennes nivå fremstår hun både leken og svært lite selvhøytidelig. Og hvem visste at hun kunne synge! Det var virkelig en fryd å møte henne på hennes terrasse i Hellas, sier reporteren som tror mange kommer til å nynne gamle Abba-sanger denne sommeren.
 
Meryl Streep regnes som en av verdens beste kvinnelige skuespillere. 
 
- Det er et mirakel at jeg har fått så mange spennende roller opp gjennom årene. Det er nemlig ikke mange gode roller for kvinner i min alder. Denne bransjen er som regel ikke snill mot kvinner som er over 40, sier skuespilleren som kanskje gjør sin sprekeste rolle på lenge i «Mamma Mia!».

«God kveld Norge - spesial: Mamma Mia» på TV 2 Zebra søndag 7. september kl. 21.35

Se også:

«Dødelig våpen 3» på TV 2 kl. 21.45 søndag

«Himmelblå» på NRK1 kl. 20.05 søndag

«Yippee Ki-Yay» på Viasat4 kl. 21.30 søndag

«Viking power challenge» på TV 2 kl. 20.00 søndag.