Toppbilde friere
Toppbilde friere

Møt noen av årets friere

Kjenner du en av frierne som skal være med i «Jakten på kjærligheten»? Her kan du finne det ut.

Det er foreløpig hemmelig hvilke bønder som har gått videre i «Jakten på kjærligheten». Men den store jakten er i gang, og her gir vi deg en smakebit på hva du har i vente denne høsten.

Les også: Her er alle årets bønder

Ble sjarmert

Håvard Tangen (29 år) fra Aukra utenfor Molde, er en av guttene som har meldt seg på som frier. Han håper å finne den store kjærligheten gjennom programmet.

Håvard-Tangen-210
Håvard-Tangen-210

- Jeg er singel og jeg ønsker å møte en person som jeg kan dele livet mitt med, sier han til tv2underholdning.no.

Grunnen til at han satte seg ned ved datamaskinen og skrev en lang mail, var at han ble sjarmert av en av bøndene.

- Jeg ble så sjarmert i senk av en av bøndene, og skrev derfor inn.

Og e-posten ble litt lenger enn en vanlig mail, for det var mye som måtte med.

- Ja, jeg prøvde å fortelle om meg selv, om mine fremtidsutsikter, om jobben min og mye annet, sier Håvard før han går bort til resten av frierne.

Påmeldt av kamerat

Det er ikke alle frierne som har sendt inn brev selv. Noen har hatt venner som mener de har visst hva som var best for dem, og derfor har skrevet inn brev. Erlend Moskvil (25 år) fra Horten er en av dem.

Erlend-Moskvil-210
Erlend-Moskvil-210

- Jeg ble meldt på av en kamerat, men jeg fikk vite om det før de ringte fra «Jakten på kjærligheten». Jeg synes egentlig det var veldig greit, sier Erlend.

- Men hadde kameraten din omtalt deg riktig i brevet da?

- Det meste var riktig, unntatt at han hadde skrevet at jeg ikke kunne lage mat. Jeg kan jo lage litt mat, sier Erlend og ser en smule beskjeden ut.

Fant bonden på nettet

Tore Molde kom tilfeldigvis over den søte bonden, da han skulle sjekke TV-programmet for kvelden, inne på TV 2s nettsider. For TV-programmet «Jakten på kjærligheten», er ikke et program han har fulgt med på før.

- Jeg har ikke sett noe særlig på dette før, men da jeg så henne på tv2.no, syntes jeg at hun var så søt.

Tore-Molde-210
Tore-Molde-210
Jeg er egentlig ikke personen som sender inn til noe slikt, men så tenkte jeg at hun virket så utrolig, og uansett hva som ville skje så ville det være en erfaring for livet, sier Tore.

Lang dag

Når vi møter alle frierne på Trugstad Gård i Nannestad er alle veldig spente. Tore Molde er spent, men synes også hele dagen er veldig stressende.

- Man er stresset hele dagen. Det fortoner seg veldig som å hoppe i fallskjerm – bare uten fallskjermen. Men det er en utrolig opplevelse å få være med på dette, sier han før opptakene starter atter en gang, og han får møte sin utvalgte bonde igjen.

Les alt om «Jakten på kjærligheten» her