Dimitar Berbatov  (Foto: IAN KINGTON/AFP)
Dimitar Berbatov (Foto: IAN KINGTON/AFP)

Uniteds nye nummer 9

Dimitar Berbatov er på Old Trafford nå.

Lokalavisen Manchester Evening News meldte mandag at Manchester City har kommet med et «dramatisk» bud på Tottenhams Dimitar Berbatov.

Spurs fulgte opp med å akseptere det overraskende budet på 30 millioner pund, vel 300 millioner norske kroner, ifølge Sky Sports.

Nå har Manchester United kastet seg inn igjen i kampen.

Ifølge Sky Sports skal Berbatov ha blitt observert på Old Trafford sammen med manager Alex Ferguson og direktør David Gill. Bulgareren skal også ha gjennomgått forhandlinger og medisinsk test nå i kveld.

Det er allerede klart at han overtar Everton-klare Luis Saha nummer 9-trøye.

Tottenham har ikke kommentert saken. London-klubben krever 300 millioner kroner, men Manchester United vil ikke betale mer enn 250 millioner kroner for Berbatov.

Men Ifølge SkySports er partene enige om en overgang på rundt 300 millioner kroner. Unggutten Frazier Campbell kan også komme til å gå motsatt vei som en del av en pakkeløsning.

Følg de siste overgangene her

City-manager Mark Hughes ønsket lenge at Berbatov skulle velge de lyseblå, og innrømmet overfor Sky Sports at han var «like sjokkert og oppjaget av dette som fansen er».

Berbatov har som kjent vært ønsket av Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson i halvannet år, og Old Trafford-klubben har de siste ukene vært i forhandlinger med Tottenham om overgangssummen for den bulgarske landslagsspissen.