AaFKs Erlend Holm (t.v) i duell med Fredrikstads Raymond Kvisvik  (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)
AaFKs Erlend Holm (t.v) i duell med Fredrikstads Raymond Kvisvik (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)

Tannløst i Ålesund

Verken Aalesund eller Fredrikstad hadde nok offensive krefter til å avgjøre kampen.

Aalesund-Fredrikstad 0-0

Color Line stadion (TV 2 Sporten): Det endte målløst på Color Line Stadion etter nitti ikke altfor hendelsesrike minutter. Begge lag hadde et par gode sjanser hver, men ingen greide å finne nettmaskene.

Begge lag var skadeskutt før kampen og trenerene var alt i alt fornøyd med å få med seg ett poeng. Aalesund fikk et viktig poeng i bunnkampen, mens Fredrikstad henger med i medaljekampen.

- Ett poeng mot et topplag er bra. Begge lag har noen gode sjanser, men det er ingen stor kamp. Vi mister ballen altfor lett, analyserer AaFK-trener Sören Åkeby, som nå ser frem til 14 dager med spillefri.

Se intervju med trenerne her:

260744

- De skal vi bruke på å få spillere friske og jobbe med å forbedre spillet vårt, sier Åkeby til TV 2 Sporten.

Landsmannen Anders Grönhagen var enig i Åkebys analyse.

- Begge lag hadde for dårlig pasningsspill. Vi skaper for få målsjanser, men det var pasningsspillet som hemmet oss mest. Det er OK med ett poeng på bortebane, konkluderer Grönhagen.

Kamphendelser:

65 minutter: Ramberg header ned til Gashi som får skutt fra 12 meter. Lie slår ballen rett i beina til Adiyiah, men kaster seg nok en gang og redder ghaneserens avslutning på glimrende vis.

Se sjansen her:

260738

41 minutter: Kampens hittil største sjanse. Et innoverskrudd frispark havner, etter litt fram og tilbake, i beina til Orry Larsen. Han skyter i tverrliggeren fra ti meter.

Se sjansen her:

260733

Her kan du se et herlig tilbakeblikk på Raymond Kvisviks karriere i norsk fotball:

260682