Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

”Bank” ut kjøttskivene til de blir tynne, bruk hånden.
Legg en og en skive i en frysepose og bank/ klem ut med hånden.

Se her:

Skrap ut innmaten av pølsene og finhakk / mos og ha i en bolle.
Tilsett finhakket kyllinglever, finhakket hvitløk og persille og finrevet parmesan.
Rør sammen, tilsett eggeplommer, pepper og ev litt salt.

Fordel blandingen utover kjøttskivene og rull sammen.
Legg på et salvieblad, rull rundt 1 skive flesk og fest med en liten cocktailpinne.

Dryss et tynt lag mel på rulladene og brun dem i smør i en ikke for stor stekepanne.
Brun rulladene rundt på alle kanter.
Hell over hvitvin, kok opp og la koke inn til det halve.
Hell over kalvekraft, legg 3-4 blader salvie i pannen, og la trekke ( ikke koke) i ca 20 min.

Ta opp kjøttrulladene, hold dem varme.
Kok opp sausen, smak til med salt og pepper og ev 1/2 ts god balsamicoeddik.

Server kjøttet med sausen, ovnsstekte poteter, stekte tomater og ev skiver av grillet/ stekt squash.

Tips:

Chipolatas kan byttes ut med annen smaksrik kjøttpølse eller italiensk salamipølse (bruk da kun ca 100 g).

Se videre: