Dorthe blooper4 680x383
Dorthe blooper4 680x383

Slik har du aldri sett Dorthe

Se tabbe-videoen her!

Se video: Ville intervjues naken av Dorthe

- Det er ikke noen god sofa så det er sagt. Men jeg trives i studioet mitt, sier Dorthe i TV-spesialen «Dorthe usensurert», en spesialutgave av «God kveld Norge» som sendes lørdag 30. august på TV 2.

Se video: - Jeg elsker og hater Thomas Giertsen

Tilbakeblikk
I programmet ser Dorthe Skappel tilbake på sine hittil ti år som programleder. Hun viser klipp som hittil ikke har vært sendt på TV, samt en del pinlige øyeblikk. I sendingen får du også se mange morsomme klipp som aldri før har blitt vist på norsk fjernsyn.

Se bloopers-video øverst i saken.

- Det karakteristiske kjennetegnet mitt utad, er nok de ulike beinstillingene mine i sofaen. Det er i alle fall de som er mest parodiert. Jeg har bare et studio og en sofa. Hvor mye gærent kan jeg gjøre? ler hun.

Parodieres
Dorthes karakteristiske måte å sitte på i «God kveld Norge» har blant annet blitt parodiert av Jon Almaas. I et av de tidligere usendte klippene i «Dorthe usensurert» får vi se TV 2-kjendisens hilsen til «Nytt på nytt»-programlederen:

Se flere smakebiter fra "Dorthe usensurert" lenger ned.

- Dette er til ære for Jon Almaas, som liker å parodiere meg. Here you go baby! sier hun mens hun ligger på tvers over den kjente TV-sofaen.

Dette får du se i TV-spesialen:

260482