AVSLØRER ALT: David Nielsen  (Foto: Tor Erik Schrøder/SCANPIX)
AVSLØRER ALT: David Nielsen (Foto: Tor Erik Schrøder/SCANPIX)

David Nielsen avslører alt

Strømsgodset-spilleren David Nielsens nye selvbiografi vil sprenge alle grenser i fotballmiljøet.

Tøffingen Stig Tøftings selvbiografi «No Regrets» satte en ny standard for bøker fortalt av sportsfolk, selv i Danmark.

Boken ble en kjempehit på det danske bokmarkedet og ble blant annet kåret til verdens beste fotballbiografi av det anerkjente fotballmagasinet World Soccer.

Nå kommer Strømsgodsets David Nielsen med en ny selvbiografi som vil ta sjangeren et ytterligere skritt i åpenhet og ærlighet, skriver Berlingske Tidende.

Avisen hevder at Nielsen i sin selvbiografri kommer til å bryte mange uskrevne regler i det ofte tabubelagte fotballmiljøet.

Nielsen vil avsløre absolutt alt - både om hva han har opplevd på og utenfor fotballbanen i sin karriere.

Turbulente episoder
Flere store navn i dansk fotball og medieverden må være forberedt på å bli hengt ut i boken, melder BT.

David Nielsen har flere ganger havnet i utenomsportslig bråk i løpet av sin karriere som inneholder flere klubbskifter og turbulente episoder.

Han har slitt med gamblingproblemer, skallet ned den nåværende Viking-spilleren Allan Gaarde og fått sparken i FC Midtjylland - for å nevne noen eksempler.

Den svært avslørende selvbiografien til spilleren, som også har en fortid i Start, vil bli lagt ut for salg rett før jul.

Nielsen holder imidlertid kortene tett inntil brystet om bokens innhold.

- Det har jeg ingen kommentar til, er alt Nielsen vil si om boken.

Kan bli i Norge
Nielsen er for tiden leiesoldat i Strømsgodset og er klubbens toppscorer med sju mål. Men om halvannen måned reiser han tilbake til hjemlandet og OB og en uviss klubbfremtid.

- Jeg vet ikke helt hva som konkret skjer fremover. Jeg er åpen for det meste, forteller Nielsen, som hevder at han også har tilbud om å bli værende i Norge.

David Nielsen har spilt for en lang rekke klubber i løpet av sine karriere. Dansken har vært innom IK Start, FC Midtjylland, AaB, Norwich, Grimsby, Wimbledon, FC København, Fortuna Düsseldorf, Lyngby, Frederikshavn og OB før ferden gikk til Godset.