Barsom  (Foto: TV 2/)
Barsom (Foto: TV 2/)

Nedskallet Barsom til sykehus

Fredrikstads Abgar Barsom er sendt på sykehus etter å ha blitt skallet ned av HamKams nykommer Leonardo Ferreira da Silva.

Briskeby/Bergen (TV 2 Sporten): Snaue ti minutter ut i andreomgang regelrett skallet Leonardo Ferreira da Silva Fredrikstads Abgar Barsom i bakhodet inne i feltet.

TV-bildene viser tydelig at da Silva skallet ned Barsom med vilje.

- Dette er bevisst fra da Silva. Han går inn i bakhodet her. Hadde dommeren sett den så hadde det vært rødt kort, mener TV 2-kommentator Harald Bredeli.

Se episoden i videovinduet øverst i saken og si din mening i kommentarfeltet nederst!

- Det svartner jo helt for ham. Dette hører ingen sted hjemme. Det ser ut som han gjorde det helt bevisst, slår TV 2 Sportens fotballekspert Tore André Dahlum fast.

Måtte forlate banen
Barsom ble liggende med tydelige smerter før han ble fraktet ut på båre. Etter å ha fått behandling på sidelinjen ble det klart at FFK-kapteinen ikke kunne fortsette kampen, og han ble byttet ut til fordel for Serge Konan Kouadio.

TV 2 Sporten får opplyst at Barsom er innlagt på Hedmark Sentralsykehus med det som trolig er hjernerystelse. FFK har gitt beskjed om at pressen ikke får oppsøke Barsom på sykehuset foreløpig.

Se hva TV 2 Sportens eksperter mener om episoden i videovinduet:

259860

Hadde kampens dommer Ken Henry Johnsen fått med seg hendelsen ville trolig da Silva umiddelbart fått rødt kort.

- Jeg vil anbefale Norges Fotballforbund (NFF) å se på denne situasjonen igjen på TV-bildene. Slike situasjoner vil vi ikke ha på fotballbaner, sier Dahlum, som kommenterte kampen sammen med Harald Bredeli.

Rystet FFK-sjef
Etter oppgjøret som endte 1-1 var FFK-trener Anders Grönhagen rystet over å hendelsen.

- Han nikker jo ned Barsom i bakhodet. Det der ser ikke bra ut, sier han.

- Vi ser jo at han gjør det med vilje, fortsetter han.

- Er det rødt kort?

- Ja, om dommeren hadde sett det så er det jo det. Men dommeren kan gjøre feil akkurat som spillere og trenere gjør feil, mener Grönhagen.

- Ingen vil ha kuler i hodet frivillig
HamKams trener Arne Erlandsen har liten tro på at da Silva skallet ned FFKs kaptein med vilje.

- Ja, jeg ser jo at han treffer ham i bakhodet. Kanskje får han en dytt bakfra, jeg vet ikke. Men jeg tror ikke at han gjør det med vilje. Det er da ingen som vil ha kuler i hodet frivillig, kommenterer Erlandsen etter å ha sett TV 2 Sportens bilder av den stygge episoden.

Hva mener du? Uskyldig eller overlagt? Ta diskusjonen under!