Espen Eckbo (Foto: Håvard Solem/TV 2)
Espen Eckbo (Foto: Håvard Solem/TV 2)

Eckbo blir følelseladet

Espen Eckbo er usikker på hvordan den nye serien «Tett på tre» vil slå an. Men det blir sterke følelser.

Vi kjenner flere av karakterene hans fra før, Rihno Thue, Asbjørn Brekke og Ernst Øyvind. Men i den nye serien «Tett på tre» vil vi møte helt nye karakterer i hver episode.

SE VIDEO ØVERST I ARTIKKELEN

Kjærlighet
I første episode vil vi se hvordan kjærlighetslivet kan utarte seg for tre av de nye karakterene.

- I episoden om kjærlighet, vil vi møte en 84 år gammel mann som skal bli samboer, en 50 år gammel ungkar som skal få kone fra Filipinene, og en 30 år gammel naiv type som har møtt drømmekjæresten på internett, sier Eckbo om serien.

Les også: Fakta om «Tett på tre»

Følelser
Mens man tidligere har fått latterkuler ved annenhver scene, kan ikke Eckbo love at denne serien blir like morsom.

- Jeg skal ikke være den som sier at det skal være så hysterisk morsomt, for det lurer jeg litt på selv om det er, men det er i alle fall spekket med masse følelser, og jeg håper at det er overveiende morsomt, men det er mange som blir litt sånn triste. Men man blir i alle fall engasjert, sier han tv2underholdning.no.

- Så vi kan ikke forvente latterkick?

- Det blir ikke noen hiksende latter. Jeg er veldig spent jeg. Jeg vil ikke love at dette blir noe morsomt i det hele tatt jeg, sier en veldig avmålt Eckbo.

SE VIDEO ØVERST I ARTIKKELEN

Høye ambisjoner
Serien ville vært en dokumentarserie, hadde det ikke vært for at Espen Eckbo selv spiller alle hovedpersonene. Men han har høye ambisjoner med serien. Ser du hele serien, får du ny innsikt i livet, i følge ham selv.

- Til sammen blir dette livet, sier Eckbo.