Knekkebrød
Knekkebrød

Knekkebrød

Og grove lapper

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Knekkebrød:

Bland sammen det tørre og rør inn vann til en tykk deig.
La deigen svelle 15 minutter.
Dekk to stekebrett med bakepapir og fordel deigen utover de to stekebrettene.
Bruk en slikkepott slik at det blir jevnt.
Del opp i passende ”biter” med en pizzarulle eller en kniv før steking.
Best resultat gir varmluftovn.

Varm ovnen til 160 oC og stek et brett øverst og ett nederst i ovnen i 1 time 10 min.
Bytt plass på stekebrettene halvveis i steketiden.
(Når du bytter stekebrett - del opp knekkebrødene på nytt)

Avkjøl på rist, bryt opp i biter og oppbevar i boks.

Grove lapper med cottage cheese og havregryn:

( Lapper = små litt tykke pannekaker)
Rør sammen alle ingrediensene til en glatt røre og la røren hvile ca 20 min.
Stek lapper i en panne med belegg ( da trenger du ikke bruke fett når du steker.)
En takke er også fin å steke lapper på, og denne røren kan også brukes i vaffeljern.