Start - Sandefjord 1-2:

Start tok ledelsen på Sør-Arena allerede etter åtte minutter. Lar Martin Engedal la inn i feltet der Sandefjord ikke fikk klarert. Til slutt fikk Christer Kleiven en fot på ballen og satte den i mål og til ledelse for hjemmelaget.

Begge lag var svært angrepsvillige og kom til flere sjanser i åpningen av kampen. Sandefjords største kom etter 20 minutter. Fredrik Thorsen fikk stå helt alene på syv meter, men klarte på mystisk vis å sette ballen utenfor stengene.

Start koblet etterhvert grepet om kampen, men Kleivens scoring ble første omgangs eneste.

Statistikk, fakta, målscorere og tabeller finner du i Fotballguiden.

Sandefjord overtok
Etter hvilen var det derimot Sandefjord som presset. Malick Mane luktet på målsjanser hele kvelden, men manglet dyktighet i fullførelsen.

I stedet for senegaleseren var det veteranen Fredrik Kjølner som fikk nettkjenning. Etter hjørnespark fra Tommy Stenersen var 38-åringen mannen som ordnet utligning for gjestene.

Og like før full tid serverte Stenersen igjen. Denne gangen var det Erik Mjelde som med hælen fikk pirket inn seiersmålet på Sør Arena. Starts første tap for sesongen.

Se alle scoringene i videvinduet øverst.

Sandefjord klatret opp på fjerdeplass på tabellen i Adeccoligaen. Den gir kvalifisering, men laget er med sine 24 poeng á poeng med Hønefoss som ligger på den siste plassen som gir direkte opprykk.

Avstanden opp til Start som er nummer to, er nå på fem poeng. Odd Grenland leder med 33 poeng.