Patrick Fossum Strøm (25) overtar jobben til Katrine Rønning og blir ny programleder i «Frokostquiz» sammen med Line Victoria Husby.

- Jeg gleder meg kjempemye. Jeg var på casting for to uker siden, og fikk gladnyheten mens jeg spilte golf sist tirsdag. Jeg ville skrike høyt av glede, men jeg tror jeg ville forbannet mange folk da, sier Patrick og ler.

Les mer: - Dere er ikke like dumme som meg

Venn med Line Victoria
Patrick kjenner Line Victoria fra før, og ser frem til å jobbe med venninnen. Line Victoria har vært «Frokostquiz»-programleder i to år og gleder seg til å få en mannlig kollega.

- Patrick blir noe pent å se på for jentene. Jeg gleder meg mye til å jobbe med ham. Vi har tidligere jobbet sammen på Rubicon, men aldri på skjermen. Selv om han er liten, så har han det i kjeften, sier hun.

Les mer: Få Line Victorias kjoler

Ikke vemodig å slutte
Patrick ble realitykjendis i 2005 etter å ha deltatt i fjerde sesong av «Big Brother». Siden den gang har han underholdt natteravner på TVNorges Mess-TV. Natt til torsdag hadde Patrick sin siste sending, og 25-åringen gleder seg til å skifte beite.

- Jeg skulle jobbe i TVNorge hele sommeren, men da de fant ut at jeg skulle begynne i TV 2, fjernet de meg fra skjermen så fort som mulig.

- Hva synes du om det?

- Jeg synes det er helt topp! Det var moro å jobbe i Mess-TV, men jeg føler at tre år er nok, sier Patrick.

Les mer om «Frokostquiz» her!