Daniel Braaten (Foto: CLEMENS BILAN/AFP)
Daniel Braaten (Foto: CLEMENS BILAN/AFP)
KORTVARIG BOLTON EVENTYR: Daniel Braaten er ferdig i Premier League. Her er han i aksjon mot Franck Ribery da Bolton møtte Bayern München i Uefa cupen i november.  (Foto: ALEXANDRA BEIER/SCANPIX)
KORTVARIG BOLTON EVENTYR: Daniel Braaten er ferdig i Premier League. Her er han i aksjon mot Franck Ribery da Bolton møtte Bayern München i Uefa cupen i november. (Foto: ALEXANDRA BEIER/SCANPIX)

Klar for fransk klubb

Daniel Braaten får Casanova som sjef.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Daniel Braaten gikk fra Rosenborg til Bolton for rundt fem millioner kroner for et år siden, men ble ingen hit i Premier League.

Nå har 26-åringen signert en treårsavtale med den franske klubben Toulouse FC.

Det bekrefter spillerens agent Stig Lillejord overfor TV 2 Sporten.

- Daniel har signert en treårsavtale. Mer enn det har jeg ikke tid til å kommentere nå, skriver agenten i en sms til TV 2 Sporten.

Les også: Bytter med Elmander?

Braaten fikk kun seks seriekamper for Bolton, ingen av dem fra start.

Mannen som hentet ham til Reebok Stadium - Sammy Lee - fikk sparken bare to måneder etter Braaten kom til England.

Ettefølgeren Gary Megson hadde ikke særlig tro på Oslo-gutten. Hans nye sjef blir Alain Casanova.

Unngikk nedrykk
Toulouse FC debuterte på toppnivå i 1982. Klubbens beste resultat kom i 1986-87 sesongen da Toulouse ble nummer tre i ligaen. Klubben deltok også i Uefa-cupen samme sesong, og slo blant annet ut Diego Maradonas Napoli etter straffesparkkonkurranse.

Etter å ha blitt degradert til nest øverste nivå på grunn av dårlig økonomi, tok Toulouse seg tilbake i det ypperste selskap. Laget skuffet i sin første sesong etter comebacket, men sesongen etter gikk det langt bedre.

Toulouse ble nummer tre i ligaen, men røk ut for Liverpool i kvaliken til Mesterligaen sommeren 2007. Dette var bare begynnelsen på en ny nedtur. Klubben endte fjerde sist på øverste nivå i Frankrike i forrige sesong.