madonna_680 (Foto: GUILLAUME HORCAJUELO/EPA, © HM LB)
madonna_680 (Foto: GUILLAUME HORCAJUELO/EPA, © HM LB)

- Madonna skilles

Madonna (49) og ektemannen Guy Ritchie (39) går hver til sitt, ifølge britiske medier.

Det glamorøse kjendisparet har i praksis skilt lag, men har avtalt å leve under samme tak til Madonnas verdensturné er over, skriver Daily Mirror. En formell kunngjøring om at paret skilles vil trolig komme etter at turneen er avsluttet 29. november.

- De synes selvsagt det er trist, men de håndterer det som voksne, sier en nær venn ifølge den britiske avisa. Parets prioritet nå skal være å sikre stabilitet for barna Lourdes (11), Rocco (7) og den adopterte sønnen David Banda (2).

Ifølge den svært snakkesalige vennen ha de to levd mer som bror og søster enn mann og kone den siste tiden.

Skilsmissen er ikke de eneste bekymringene Madonna har for tiden. Hennes bror, Christopher Ciccone, skal ifølge ryktene skrive bok om sin berømte søsters eksotiske sexliv og tidligere narkotikaproblemer.

I boken, som heter «In Life With My Sister Madonna» skriver han at Madonnas tidligere livsstil er skyld hennes hanglende ekteskap. Blant annet skal hun en gang ha fortalt Guy at hun er lesbisk.

Madonna og Guy Ritchie giftet seg 22. desember i 2000. De har sønnen Rocco sammen. Madonna var tidligere gift med skuespilleren Sean Penn.