EKTE KJÆRLIGHET: Sarah Jessica Parker har sterke følelser for Carrie Bradshaw.
EKTE KJÆRLIGHET: Sarah Jessica Parker har sterke følelser for Carrie Bradshaw.

- Jeg elsker Carrie

Selv om Sarah Jessica Parker dropper de høye hælene på fritiden er det lite som skiller henne fra Carrie.

Kinoaktuelle Sarah Jessica Parker sier at det å være mor har gjort det vanskelig for henne å bruke høye hæler. Det skriver bransjenettstedet Bang Showbiz.

Må tøyle sin avhengighet
«Sex and the City»-heltinnen, som er å se på kinolerretet i Norge fra 6. juni, forteller at hun deler Carries kjærlighet til designersko, men at hun har måttet tøyle sin avhengighet etter at hun i 2002 fikk sønnen James Wilkie.

- Jeg elsker designersko, men jeg er ikke i helt samme liga som Carrie. Nå som jeg er en arbeidende mamma passer ikke høye heler inn i livet mitt lenger. Jeg synes for øvrig det er helt vidunderlig, jeg vil mye heller bry meg om min sønn enn meg selv.

Les også: De beste sitatene
Les også: Tvilte på reunion

Moden kvinne
Den 43 år gamle skuespillerinnen innrømmer også at hun har store problemer med å skille seg fra rollefiguren Carrie.

- Jeg føler hun er en mye mer moden kvinne enn hva jeg selv er. Jeg er mer tradisjonell og har vært gift lenge, mens Carrie derimot er singel på en tradisjonell måte. Min singletid var ikke så fargerik!

Ekte kjærlighet
- Jeg er så glad i Carrie at det ikke alltid er helt klart hvor hun ender og jeg begynner. Det er ikke alltid jeg er enig med hennes valg, men jeg vil alltid være glad i henne.

Den etterlengtede filmen har premiere i Norge fredag. TV 2 Underholdning er tilstede på den røde løperen for å dekke det hele for deg.