Kim Kolstad
Kim Kolstad

God sommer, Cæsar

Bli med bak kulissene til «Hotel Cæsar». SE VIDEO!

Fredag får du den uhyre spennende sesongsavslutningen på «Hotel Cæsar». Vi har mye å vente oss til høsten og i mellomtiden må vi smøre oss med tålmodighet uten å få svar på spørsmål som; Hva er det som gjør Hove så merkelig? Kommer «Cæsar» til å rives? Vil Jens August og Liv noen gang finne tilbake til hverandre? Vil Storm noen gang få hotellsjefstillingen?

Les mer: Espen Eckbo i «Hotel Cæsar»

Nederst på siden kan du se en liten snutt med våre tabber fra innspillingen.

Mens du venter på TV-kvelden kan du kose deg med et tilbakeblikk på webserien «Hotel Cæsar – bak kulissene» i videovinduet ovenfor.

Les mer: «Hotel Cæsar»-quiz

Hotellopplevelser
TV 2 Underholdning fikk oppleve mye bak settet på «Cæsar» denne uken. Å se alt fra baksiden og hvor mye som skal til for å lage serien har vært veldig lærerikt. Nå vet du hvordan en scene spilles inn, hvordan det egentlig ser ut på Ankerseteren og hvordan det er å være statist.

Les mer: Se bilder fra sommerfesten

Slik blir du statist
Nå kan altså du bli statist i «Hotel Cæsar». Send et bilde og noen ord om deg selv til msc@tv2.no. Merk e-posten med «Statist». Kan det bli enklere?

Hva skjer i kveld?
Anker-Hansen-familien er jublende glade over OL-avgjørelsen. Komitéen har gått for et annet forslag, og nå venter det mest sannsynlig mye velvilje fra kommunens side. Familien ser ikke lenger Guri Høyer som noen trussel, og mener de har all grunn til å feire.

Men tar de seieren på forskudd? Iskalde Roger er nemlig oppom kontorene og leverer fra seg noen brev med urovekkende innhold.

Les mer: - Jeg er blakk, det er ikke Julie

Får det som hun vil
Cathrine Hove spiller på farens følelser for å få ham til å gi henne hotellsjef-jobben. Hove, som ikke ønsker at Cathrine skal reise, lover henne å ordne saken, men forbereder henne på at det kan ta litt tid. Styret – og da spesielt Jens August – må være enig i avgjørelsen.

Cathrine bestemmer seg for å bearbeide Jens August på egen hånd – og på sin egen måte.

Les mer: Dramatiske «Cæsar»-øyeblikk

Her kan du se en liten snutt med våre tabber fra innspillingen:

244757

Husk at du allerede nå kan se kveldens episode av «Hotel Cæsar» på TV 2 Sumo. (Abonnementstjeneste.)

Les alt om «Cæsar» her.