FAORITTINNSLAG: Morten Ramm (29) synes det morsomste innslaget i «Manshow» er da de oppsøkte Kim Heunicke som hadde hetset dem på Facebook.
FAORITTINNSLAG: Morten Ramm (29) synes det morsomste innslaget i «Manshow» er da de oppsøkte Kim Heunicke som hadde hetset dem på Facebook.

Facebook-hets ble favorittsketsj

«Manshow» oppsøkte mannen som hetset dem på Facebook. SE VIDEO.

I januar skrev Kim Heunicke følgende innlegg på en Facebook-gruppe: Manshow er faen meg så lame... Hvis jeg så mye som ser noen av de tullingene som lager det skvipet, fiker jeg dem faen meg rett i bakken...

Les mer: Populær på Facebook

857687658
857687658

Favorittsketsj
Facebook-kommentaren resulterte i at «Manshow»-programlederne Håvard Lilleheie og Morten Ramm kjørte til Mjøndalen for å konfrontere Kim. Morten trekker nå frem dette som sin favorittsketsj fra 2008-sesongen av «Manshow».

Les mer: - Beste «Manshow» hittil

- Det var ganske ekkelt å dra hjem til han Facebook-duden, men det ble artig å se på, sier Morten.

- Det var ekte?

- Ja-ja, det var ikke iscenesatt. Vi reiste til Mjøndalen og banket på døra hans. Alt var «live on tape», sier Morten stolt.

Les mer: Håvard som nakenlærer

Skrev det i fylla
Kim Heunicke blir overrasket og glad når vi forteller ham at Morten Ramm har valgt ut det uventede besøket som sin favorittsketsj. Men hvordan var det egentlig å få «Manshow»-gutta hjem på døra?

- Jeg ble veldig satt ut. Jeg kjente dem igjen, men skjønte ikke hva de gjorde hos meg. Jeg hadde helt glemt at jeg hadde skrevet innlegget, sier Kim som innrømmer at han ser på «Manshow» titt og ofte.

Les mer: - Ikke bare stripping

Han understreker også at innlegget ble skrevet natt til 1. januar.

- Jeg var vel ikke helt edru da jeg skrev det, sier Kim.

Les alt om «Manshow» her.

Se «Manshow» på TV 2 Zebra tirsdag klokken 22:20 og på TV 2 Sumo (abonnementstjeneste).