katrine_moholt (Foto: Beate Larsen)
katrine_moholt (Foto: Beate Larsen)

Hva kan du om bonderomantikk?

Nå kan du være med i en uhøytidelig quiz om «Jakten på kjærligheten». Svar på noen enkle spørsmål og vinn premier.

Årets «Jakten på kjærligheten»-sesong er i gang, og som vanlig er det Katrine Moholt som hjelper bøndene med å finne kjærligheten. Etter å ha startet på femte sesongen, er hun fortsatt like entusiastisk foran oppgaven hun står overfor.

- Jeg føler meg også privilegert som får snakke med mennesker om deres innerste følelser. Det gjør at man også reflekterer over sitt eget liv. Det er veldig utviklende, sier Katrine litt tankefullt.

Les også: - Flest mulig par og mye kjærlighet

Bøndene
Årets åtte bønder er plukket ut, og alle er klare for å jakte på kjærligheten. Det er i år fire jenter og fire gutter som blir presentert, og selv om bare de fire med flest brev går videre og blir fulgt opp på TV, vil du på «Bonderomantikks» hjemmesider kunne følge alle bøndene hele sesongen.

Les også: Her er årets bønder

Ta quizen, vinn flaxlodd
Nå kan du ta quizen for å se hvor mye du vet om «Jakten på kjærligheten». Er du helt novise på området, og ikke har sett hvem årets bønder er, kan det være lurt å lese «Her er årets bønder» før du kjører i gang.Gikk du glipp av programmet der du blir kjent med årets bønder? Klikk deg inn på TV 2 Sumo, så kan du se det så snart du har tid (abonnementstjeneste).