FORNØYD MED «MANSHOW»: Morten Ramm synes den inneværende «Manshow» sesongen er den beste så langt. (Foto: Madeleine Schøyen)
FORNØYD MED «MANSHOW»: Morten Ramm synes den inneværende «Manshow» sesongen er den beste så langt. (Foto: Madeleine Schøyen)

- Beste «Manshow» hittil

Håvard Lilleheie og Morten Ramm er meget fornøyde med «Manshow» for tiden. Men får de lage enda en sesong?

Programleder Håvard Lilleheie (35) og komiker Morten Ramm (29) la lista høyt før 2008-sesongen av «Manshow». Så langt er Morten strålende fornøyd og mener de har skutt blink.

Les mer: - Ikke bare stripping

- Det er den beste sesongen hittil. Vi har klart å heve «Manshow» opp til nivået vi siktet på før vi startet, sier han.

Klare for ny sesong
Hittil i år har «Manshow» skapt skriverier i media, både med Dorthe Skappel-videoen, sketsjene med nakenyrker, og Gaute Grøtta Grav-vitsene. Selv mener Morten at gjestene har utgjort den største og mest positive forskjellen i forhold til tidligere «Manshow»-sesonger.

- Å inkludere gjestene i showet har funka dritbra og har vært den største forandringen. Planen var å skape et bredere program, og det syns jeg vi har gjort, sier Morten.

Les mer: Håvard som nakenlærer

- Blir det enda en «Manshow»-sesong?

- Ja. Det er i alle fall det vi snakker om nå.

- Fremdeles på TV 2 Zebra?

- Jeg tror TV 2 vil ha «Manshow» eksklusivt på Zebra – det er jo ikke mange programmer som bare går der. Men jeg vet ikke, det er rart hvis det ikke går over til TV 2 hvis seertallene fortsetter å stige.

Mer Kariuz & Baktuz
I videovinduet får du en smakebit fra den splitter nye «Kariuz & Baktuz»-episoden. Nå har bakteriekompisene forlatt munnen til Jan Thomas og alliert seg med den nakne meksikaneren. Sammen innvaderer de munnen til Kurt Nilsen.

242358

Les alt om «Manshow» her.

Se «Manshow» på TV 2 Zebra tirsdag klokken 22:20 og på TV 2 Sumo (abonnementstjeneste).