Krim ekspert i TV 2, Johnny Brenna. (Foto: TV 2)
Krim ekspert i TV 2, Johnny Brenna. (Foto: TV 2)

TV 2 fant bevis

Mens TV 2s reporter Johnny Brenna rapporterer fra ransstedet i Charlottenberg finner han bevismateriale som politiet ikke har sett. SE VIDEO!

Under liveoverføring kom TV 2s reporter Brenna over et kulebevis utenfor den ene filialen.

- Her ligger en tomhylse, angivelig 7.62 kaliber som kan stamme fra typen AG3-våpen. Det er klart at det er spesielt at vi i TV 2 finner sånne ting. Og det er klart at det er noe politiet skulle tatt inn. Det er jo bevis, sier han.

Manipulerte ammunisjonen
TV 2s Johnny Brenna er på plass i Sverige og rapporterer. Han forteller at ranerne hadde manipulerte ammunisjonen ved å file prosjektilet. Dette gjør at kulen får spredning etter at den treffer målet, og slik gir større skade.

- Så det er kanskje like greit at politiet ikke nådde frem. Her ville politiet ha møtt sin overmann om de slo til, forteller han.

LES OGSÅ:
Væpnet dobbeltran i Sverige
- Ranerne skjøt rundt

Kom tett på ranerne

- Sprengstoff og skudd
Politiet fikk melding klokken 09.05 mandag morgen om væpnet dobbeltran i Charlottenberg. Ranerne hadde slått til mot Nordeas filial og Westre Värmlands Sparebank. Øyenvitner forteller at de hadde med seg slegger og automatvåpen, og at det ble brukt sprengstoff inne i bankfilialene.

Ranerne rømte av sted i en mørk BMW.

KART OVER CHARLOTTENBERG:

Kart Charlottenberg (Foto: TV 2)
Kart Charlottenberg (Foto: TV 2)

Hele opptrinnet ser du her:

Mer innhold fra TV 2