Linni rumpe
Linni rumpe

Sa nei til rumpepop

Se video fra bak kulissene på Lene Alexandra og Linnis Meisters sexy musikkvideoinnspillinger.

Se hele God kveld Norges reportasje lenger ned i saken.

Lene Alexandra ble dronningen av puppepop da hun sammen med Christer Falch slapp singlen «My Boobs Are Ok». Nå får Lene Alexandra og hennes puppepop konkurranse fra Linni Meister.

Se Linni Meisters rumpe-innspilling her:

242266 - Dette kunne knekt meg
Nå har hun brutt med Falch og satser fremover på egenhånd.

- Jeg synes ikke det er så gøy å være nikkedukken hans lenger, forteller Lene Alexandra til God kveld Norges reporter Ståle Winterkjær.

- Jeg har fått 90 % kritikk 10% ros. Selv mener jeg at det burde vært omvendt. Hadde jeg vært svak kunne dette knekt meg, men jeg valgte å ta det til meg og lære av det. Vi kan kalle det «Christer Falch skolen». Eller nå blir det kanskje «Barbie-fabrikken»?

Christer Falch har nemlig innledet samarbeid med en ny glamourmodell og det er i sommer duket for en kamp om puppepop-tronen.

Se den ferdige reportasjen her:

242101 På høy tid med rumpepop
Linni Meister spiller nemlig inn video i disse dager, samtidig som Lene Alexandra. Singlene deres kommer ut samtidig. Mens Lene Alexandra er dominant og tøff i lakk og lær i sin nye video kjører Linni en mer søt stil. Og låten; den heter «My Ass»

- Nå har jo Lene Alexandra allerede sunget om puppene sine, så nå var det på tide at noen lage en låt om rumpe. Det var nok godeste Falchs ide, fniser Linni.

Også Lene Alexandra ble spurt om å gjøre låta «My Ass».

Nei takk til rumpepop
- Jeg sa nei til det, men hvis Linni koser seg med å synge den låta er jo det kjempekult. Nå fikk jeg puppepop, så da får vel hun rumpepop.

Til tross for at de begge satser på årets sommerhit avviser de at det blir puppepop-fight mellom de to.

- Linni er Linni og jeg er Lene Alexandra. Vi har to forskjellige karrierer.

- Det blir ikke noe catfight her altså, sier Linni.

- Eller kanskje!?

Se hele intervjuet i videovinduet over. Hele lørdagens «God Kveld Norge» og andre kjendisklipp ser du når du vil på TV 2 Sumo (abonnementstjeneste).