MASKERADEFEST: Mangemillionær Petter Stordalen inviterer til storstilt maskefest hjemme i gigantvillaen på Bygdøy. (Foto: Scanpix)
MASKERADEFEST: Mangemillionær Petter Stordalen inviterer til storstilt maskefest hjemme i gigantvillaen på Bygdøy. (Foto: Scanpix)

Alt klart til årets kjendisfest

I kveld inviterer Petter Stordalen til maskeradeball for hele Norges kjendiselite.

Fjorårets «White Party» er byttet ut med maskeradeball hos kjæresteparet Petter Stordalen og Gunhild Melhus i kveld. I den fasjonable villaen på Bygdøy i Oslo venter det 250 inviterte kjendisvenner.

Hva synes du om kjendisfesten? Si din mening nederst i saken.

Som TV 2 Underholdning kunne melde i april ble årets invitasjon levert av en smokingkledt kjekkas i lakksko, kjørende i limousin. Kjekkasen bar på en eske som inneholdt eksklusive masker fra Venezia - dekorert med fargede strutsefjær.

- Petters fester er alltid noe man husker i lang tid, og jeg ser virkelig fram til å delta også i år. Man har ikke vært på en skikkelig fest hvis man ikke har vært hos Petter Stordalen, sa en av de inviterte gjestene til «God kveld Norge» den gang.

Stordalen-og-Melhus (Foto: Scanpix)
Stordalen-og-Melhus (Foto: Scanpix)

I fjor var Harald Rønneberg, Janne Formoe, Morten Harket og Jan Fredrik Karlsen noen av dem som kastet glans over Stordalens vårfest, og det spørs om ikke kjendisene må gjøre seg litt ekstra flid med antrekket i år, for stikkordet for festen er nemlig «Night of Temptation». Alle oppfordres til å la antrekket inspireres av masken som er vedlagt invitasjonen.

Les mer: Maskefest hos Stordalen

Ifølge VG er noen av de «nye» vennene kjendisveterinær Trude Mostue og Synnøve Skarbø. Mostue er «fastlege» for Stordalens hund. Skarbø skal ikke være invitert, men er med som følge til en av de andre gjestene.

Ukebladet Se og Hør meldte forrige uke at komiker Harald Eia og TVNorges-sladderprinsesse fant tonen under «Gullruten» forrige uke. Kanskje det er nettopp disse to som dukker opp arm i arm hos Stordalen i kveld?

TV 2 Underholdning er til stede da gjestene ankommer Stordalens kjendisfest. Reportasje og bilder får du hos oss i kveld.