GLED DEG: 6. juni kommer «Sex and the City: the movie» til Norge.  (Foto: Stella)
GLED DEG: 6. juni kommer «Sex and the City: the movie» til Norge. (Foto: Stella)

Vi har sett filmen!

... og du kan glede deg. Mye er skjedd med jentene i «Sex And The City» siden sist.

Du må holde deg på pinebenken til den 6.juni, først da kan du med egne øyne få vite hva «Carrie», «Samantha», «Charlotte» og «Miranda» har gjort de siste fire årene. «God kveld Norge» har fått en eksklusiv sniktitt på filmen - og møtt samtlige av skuespillerne i New York.

Les også: Storpremiere i London

Store forandringer
Det er ikke bare rollefigurene deres som har gått igjennom forandringer siden siste episode av suksesserien ble spilt inn i 2004, også skuespillerne har hatt oppturer og nedturer privat. For ikke lenge siden ble det kjent at Cynthia Nixon som spiller advokaten Miranda Hobbes har måttet kjempe mot brystkreft for to år siden. En av de aller første hun fortalte om sykdommen var medskuespiller Kristin Davis.

- I sjokk
- Jeg holdt det veldig for meg selv, Kristin var tilfeldigvis hjemme hos meg like etter at jeg hadde fått vite det selv. Hun var helt i sjokk, hun nektet å sette seg ned og ville ikke roe seg før jeg hadde fortalt hele historien til henne og forsikret henne om at jeg kom til å bli frisk, sier en åpenhjertig Nixon.

Året før serien sendte siste episode forlot Nixon ektemannen, og far til hennes to barn, til fordel for et lesbisk forhold med Christine Marinoni. Ifølge amerikanske tabloidaviser planlegger de to nå bryllup.

MOTELØVER: Gled deg til lekre kjoler og sko i «Sex and the City» filmen som kommer til Norge 6. juni. (Foto: Stella)
MOTELØVER: Gled deg til lekre kjoler og sko i «Sex and the City» filmen som kommer til Norge 6. juni. (Foto: Stella)

Alkoholproblemer
Kristin Davies som spiller Charlotte har også hatt problemer på privaten. I et intervju med Shape Magazine forteller brunetten nylig åpenhjertig om alkoholproblemene hun har slitt med siden hun var i 20-årene.

- Jeg følte meg fri med alkoholen. Jeg var en veldig sjenert jente og brukte alkoholen for å kunne tørre å slippe meg løs, sier Davis.

«Man-eater» Samantha Jones har utrolig nok ikke de heftigste sex-scenene i filmen - til tross for at hun nærmest har blitt en sex-legende gjennom avslørende scener og friske uttalelser i serien. Kim Cattrall portretterer Samantha glimrende og avslører overfor «God kveld Norge» at hun føler likheten med Samantha også privat.

Ung kjæreste
Hun har tidligere åpenhjertig fortalt at hun gjerne lager mat naken og dater enhver mann som har førerkort. Og appetitten hennes for yngre menn er så definitivt tilstede. Cattrall pleier for tiden kjærligheten med sin 23 år yngre kjæreste.

Les også: Sex-suksess i Hollywood
Les også: Sjalu på Carrie

Hete avsløringer
Selve stjernen Sarah Jessica Parker er overlykkelig over å kunne jobbe med jentene igjen etter fire år. De fire jentene hadde flere hundre klesskift til sammen i løpet av den nesten to timer lange filmen, som ble spilt inn på 69 dager i New York.

Filmen får du ikke se før tidligst 6. juni, men intervjuene med jentene, og noen svært eksklusive glimt av filmen kan du se i «God kveld Norge» på lørdag 17. mai kl. 21.40.