GIR KONSERTER: «Norske Talenter» vinner Erlend Bratland skal reise Norge rundt på TV 2s sommerturnè. (Foto: Scanpix)
GIR KONSERTER: «Norske Talenter» vinner Erlend Bratland skal reise Norge rundt på TV 2s sommerturnè. (Foto: Scanpix)

Erlend på sommerturné

Nå får du sjansen til å oppleve Erlend fra «Norske Talenter» live.

Erlend bekrefter at han skal være med på turneen til TV 2 Underholdning.

- Ja, selvfølgelig skal være med. Det var veldig kjekt å bli spurt. Jeg gleder meg til å synge for hele Norge, sier vinneren av «Norske Talenter».

Det har vært en begivenhetsrik helg for 16-åringen. Fredag vant han «Norske Talenter», lørdag sang han vinnerlåten på «Gullruten» i Bergen og søndag ble han klar for TV 2 Underholdnings sommerturné.

Se Erlend i «Gullruten» lenger ned på siden.

- Nå er jeg endelig på vei hjem til Haugesund. Etter alt som har skjedd skal det bli sinnssykt deilig å slappe av litt. Men snart er det på'n igjen.

Starter i Oslo
Sommerturneen starter i Oslo 2. juli og varer en måned. Det legges opp til underholdningsshow for hele familien, i hovedsak på utendørsscener rundt omkring i landet, og med minimum 15 stopp på veien.

Et storslagent show planlegges med de tre artistene med best plassering i «Idol» 2007 - Glenn Lyse, Bjørn Johan Muri og Kim Rune Hagen. Fra «Norske talenter» deltar fem av de mest populære deltakerne. Hvilke dette blir er ennå ikke klart.

- Jeg håper at Madeleine skal være med på turneen. Hun er en veldig koselig jente og vi ble veldig gode venner gjennom «Norske Talenter», sier Erlend.

Hvem mener du bør være med på TV 2s sommerturné?
Diskuter nederst i saken.

- Jeg gleder meg veldig til turneen og å møte de andre deltakerne igjen. Det blir også spennende å treffe folk fra «Idol» og å synge for folk fra hele Norge. Å synge hjemme i Haugesund blir en opplevelse. Jeg håper at alle lokale vil komme og se på.

Spennende kombinasjon
- Å få med vinneren av «Norske Talenter» på TV 2s sommerturné er veldig bra. Erlend har en stor stemme. Kombinasjonen av idoler og talenter blir veldig spennende og vel verdt å få med seg, sier Kenneth Gran, prosjektleder i TV 2.

Erlend har ikke bestemt seg for hvilke sanger han skal synge ennå - men røper at det blir vanskelig å komme utenom vinnerlåten «Lost».

- Jeg har ikke tenkt på hvilke låter jeg skal synge, men håper å få gjøre litt forskjellig. Det blir helt sikkert vinnerlåten i alle fall.

Men først blir det hvile hjemme hos mamma i Haugesund.

- Nå skal jeg slappe av skikkelig noen dager. Jeg skal være med venner, gå på café og ta det rolig.

Her er turnélisten:

2. juli: Oslo

3. juli: Gjøvik

4. juli: Lillehammer

5. juli: Hallingmarken

6. juli: Fredrikstad

9. juli: Ålesund

11. juli: Kongeparken

12. juli: Kristiansand

13. juli: Langesund

20. juli: Tønsberg

25. juli: Sarpsborg

27. juli: Trondheim

28. juli: Verdal

1. august: Haugesund

2. august: Bergen

Se Erends opptreden på «Gullruten» i videovinduet under.

Hele programmet får du på TV 2 Sumo. (Abbonementstjeneste)

236380