sexinthecity
sexinthecity

Forbered deg på "Sex and the City"!

Alle små fashionistas gleder seg til Carrie & Co. kommer på det store lerretet. Den 06. juni er det premiere på filmen, og et gledelig gjensyn med jentene!

Det var trist da serien sluttet - på sin absolutte topp - både for skuespillerne, og ikke minst for alle de horder av fans som har hengitt seg til New Yorks gater, Manhattens nabolag, Manolo Blahnik, Cosmopolitans, sex, dating og vennskap.

Men destod større er nå gleden over at jentene kommer tilbake til det store formatet på kinolerretet.

Sarah Jessica Parker spiller den ultraglamorøse Carrie Bradshaw, en "sexual-antropolog" (for å bruke hennes eget språk) med egen spalte; "Sex and the City". Idéene til spalten henter hun ofte venninnegjengens liv; den snille og ordentlige overklasse-kvinnen Charlotte (Kristin Davis), den tøffe advokaten Miranda (Cynthia Nixon) og den festglade PR-konsulenten Samantha (Kim Cattrall).

Filmen starter der den Emmy-belønnede tv-serien sluttet. Carrie er sammen med Mr. Big, og bor og jobber på Manhattan. Miranda har giftet seg med Steve, jobber fortsatt som advokat og bor med sin familie i Brooklyn. Charlotte er gift med Harry og har adoptert et barn fra Kina. Samantha har bestemt seg for å prøve lykken i Los Angeles. I den over to timer lange filmen følger vi de fire venninnene gjennom sex, kjærlighet og relasjoner - i byen som aldri sover. En gledelig nyhet for alle Carrie-fans er at hun vil skifte antrekk hele 80 ganger i løpet av disse to timene!

Så jenter - klask dere sammen for en helaften med deres fineste klær, sko og vesker, varm opp med en cosmopolitan på en passende bar før dere i samlet tropp går til visningen av "Sex And The City".

Se traileren her:

Cosmopolitan er også den perfekte sommerdrink. Så sant du er gammel nok kan du sveive den sammen slik:

Ingredienser

3 cl vodka
1 cl Cointreau
1,50 cl limesaft
3 cl tranebærjuice

Miksetrikse

Hell alt opp i en shaker med is, rist godt i 10 sek

Sil så alt over i et godt avkjølt cocktailglass.

Bon ap'!