store sms 680x383 (Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX)
store sms 680x383 (Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX)

- Husker ikke
å ha sendt SMS

Jonas Gahr Støre kan ikke huske at han har sendt SMS til Bjørge Stensbøl. Les Støres tilsvar her.

«Jeg har tidligere uttalt at jeg ikke kan huske at jeg har sendt sms til Bjørge Stensbøl og stiller meg uforstående til det. Jeg merker meg at Stensbøl i ulike sammenhenger ikke har ønsket å bekrefte at han har mottatt en slik sms fra meg, og at han i andre sammenhenger har avvist det.

Under de tre kandidatstedenes arbeid med sine kandidaturer tok jeg et bevisst valg om å ikke uttale meg offentlig om saken, til tross for mange henvendelser. Jeg sa i ulike sammenhenger at sett med Nordområdeøyne var det liten tvil om at et OL i Tromsø ville ha positiv effekt. Men jeg viste full respekt for at lokalisering var et valg idrettens egne organer skulle avgjøre og jeg hadde aldri kontakt med noen representanter for Idrettsstyret.

Jeg mener å ha god erindring om sms til mennesker jeg ikke løpende har slik kontakt med. Jeg har ingen erindring om å ha sendt en sms til Bjørge Stensbøl, en person jeg ikke kjenner og som jeg på nevnte tidspunkt kun hadde møtt en gang overfladisk på en mottakelse. Jeg har ikke hans mobilnummer og kan heller ikke huske at jeg har gjort noe for å skaffe meg det.

Jeg må selvsagt ta det forbehold at jeg ikke kan erindre alle de sms'er jeg sender og mottar i min travle hverdag. Jeg kan ikke utelukke at jeg kan ha sendt en sms til noen andre om denne saken, men jeg kan som sagt ikke erindre det.»