Frode Kippe (Foto: SCANPIX)
Frode Kippe (Foto: SCANPIX)

- Vi står bak begge to

Lillestrøm-spillerne vil ikke velge side i konflikten mellom Tom Nordlie og Jan Åge Fjørtoft.

ÅRÅSEN/BERGEN (TV 2 Sporten): Tidligere denne uken kunne TV 2 Sporten melde om maktkampen mellom Lillestrøms manager Jan Åge Fjørtoft og trener Tom Nordlie på Åråsen.

Se TV 2 Sportens reportasje i videovinduet øverst i saken!

LES SAKEN: Uro i Lillestrøm
IVAR HOFF: - Nordlie og Fjørtoft som to flasker dårlig rødvin

Konflikten mellom de to fotballpersonlighetene skal ha vokst de siste ukene, og det skal først og fremst være uenigheter om treningsmengden og treningsopplegget som har ført til det anstrengte forholdet.

- God dialog med Tom
Og maktkampen på Åråsen har naturligvis ikke gått upåaktet hen i spillergruppen.

- Ja, det har vært mange som vil ha kommentarer om dette de siste dagene. Men jeg mener dialogen mellom spillergruppen og Tom Nordlie har vært god hele tiden. Jeg synes vi har kommet frem til en del punkter som vi følger bra opp, sier Frode Kippe til TV 2 Sporten.

Lillestrøms kaptein føler at konflikten er blitt større enn den egentlig er.

- Jeg tror ikke det har vært så ille som media vil ha det til. Lillestrøm er en klubb som krever resultater og alle vil gjøre det beste for å snu resultatene, mener han.

- Står spillerne bak Fjørtoft eller Nordlie?

- Vi står bak begge to. Jan Åge er en del av klubben på lik linje som Tom og spillerne er en del av klubben. Som jeg sa så har vi hatt en god dialog med Tom Nordlie hele tiden, med tanke på treningsbiten og det der. Det er tatt tak der spillerne hadde ønsker. Alle er fornøyd med det opplegget vi har lagt opp til nå, og vi satser på at det snart snur for oss, svarer stopperen.

Tom Nordlie og Jan Åge Fjørtoft, Lillestrøm - brødtekstbilde
  (Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix)
Tom Nordlie og Jan Åge Fjørtoft, Lillestrøm - brødtekstbilde (Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix)

- Føler jeg har tillit
Lokalavisen Romerikes Blad skrev onsdag at konflikten mellom trener Nordlie og manager Fjørtoft kan koste en av dem jobben.

Nordlie føler imidlertid han sitter trygt i trenerstolen.

- I den grad du kan føle deg trygg i denne bransjen her så gjør jeg det. Jeg føler både jeg og trenerteamet har klubbens tillit, slår Nordlie fast.