IKKE FLAU: Håvard Lilleheie (35) tror det var flauere for elevene enn ham selv da han lekte nakenlærer i «Manshow».
IKKE FLAU: Håvard Lilleheie (35) tror det var flauere for elevene enn ham selv da han lekte nakenlærer i «Manshow».

- Ikke bare stripping

«Manshow»-gutta mener det er riktig å opptre naken i sketsjer - så lenge det er morsomt.

«Manshow»-programleder Håvard Lilleheie (35) har kastet klærne flere ganger foran kameraet. Han innrømmer at det var rart første gang, men følelsen av at han drev med noe morsomt var motiverende.

- Jeg vil ikke la gammelt jåleri komme i veien for en god idé. Det er ikke sånn at jeg bare stripper; vi putter det jo inn i en artig sammenheng, sier han.

Er nakne menn på TV morsomt? Si din mening nederst i saken!

Håvards sidekick Morten Ramm (29) har også opptrådt naken i «Manshow». Han forsvarer det på lik linje med Håvard.

- Så lenge det er gøy, er det gøy. Foreldrene mine er ikke fan av dette, men hvilke foreldre vil se sitt avkom jøggle rundt naken på TV? sier Morten.

Nakenidrett
I 2007 begynte Håvard og Morten å lage eksklusive sketsjer for tv2.no der de utførte idrettsgrener nakne.

Les mer: Nakensport på «Manshow»

- Jeg husker ikke nøyaktig hvem som kom på ideen, men vi ville teste idrettsgrener slik man utførte dem i antikkens Hellas, sier Morten.

Se Håvard og Morten utføre nakenbryting (artikkelen fortsetter under videovinduet).

192591

Nakenyrker
Nylig sendte «Manshow» to sketsjer der Håvard utfører yrker nakne, henholdsvis som bonde og lærer. I sistnevnte troppet han opp i Adams drakt foran en fullsatt skoleklasse og underviste.

- Det var nok flauere for dem enn for meg, sier Håvard.

Les mer: Håvard som nakenlærer.

Se Håvard som nakenlærer (artikkelen fortsetter under videovinduet).

234701

Oppmerksomhetsstunt fra TV 2
Professor Espen Ytreberg (UiO) ser ingen problemer med at nakensketsjene til Håvard og Morten ligger tilgjengelig på TV 2s internettsider. Han tror «Manshow» først og fremst er medieindustriens behov for å vekke oppmerksomhet som fører til satsning på denne typen programmer.

- Hvis jeg skulle råde noen om begrensninger på forbruk av nakenhet på internett, ville jeg neppe begynt her, sier Ytreberg til TV 2 Underholdning.

Ikke flaut
Verken Håvard eller Morten synes det er flaut å se seg selv på skjermen i blanke messingen. Morten synes det verste er når han står foran kameraet.

- Å se meg selv på TV gjør meg ingen ting. Det er når vi spiller det inn – og jeg står naken foran produksjonsteamet – at det kan bli litt flau, sier han.

Veddemål med Mini
I neste «Manshow»-episode inngår Mini Jacobsen og Håvard Lilleheie et veddemål der taperen må strippe på Aker Brygge. Hvem som vinner – og hvem som taper – ser du tirsdag klokken 22.20 på TV 2 Zebra.

Les alt om «Manshow» her.

Se «Manshow» på TV 2 Zebra tirsdag klokken 22:20 og på TV 2 Sumo (abonnementstjeneste).