Riseth  (Foto: Bendiksby, Terje/SCANPIX)
Riseth (Foto: Bendiksby, Terje/SCANPIX)

Er dette årets utbrudd?

En rasende Vidar Riseth gikk rett i strupen på dommeren og TV 2 etter nederlaget mot Brann. Se intervjuet her!

Brann - Lillestrøm 2-1 (2-1)

BRANN STADION (TV 2 Sporten):

En skuffet og rasende Vidar Riseth var forbannet på både TV 2s fotballdekning og dommer Tom Henning Øvrebø etter 1-2-nederlaget mot Brann.

Se scoringene her:

234238

Se hele intervjuet med en forbannet Vidar Riseth i videovinduet øverst i saken!

Her kan du se hva Gylfi Einarsson sa etter opptrinnet .

Riseth mener Lillestrøm ble snytt for et klart straffespark og gir TV 2 skylden for at dommer Øvrebø delte ut hele sju gule kort.

Rasende på TV 2
- Den episoden på slutten der faller Brann-forsvaren over Myklebust og er borti med hendene hele fem-seks ganger. Til og med Brann-fansen fortalte meg det. Men den episoden vil nok helt sikkert TV 2 klippe bort, freser Riseth etter kampen.

- Nei, du kan få se episoden her, svarte Harald Bredeli.

- Ja, der ser du det. Det er soleklart straffe. Klart du reagerer når du ser sånt. Det er for gale når Brann-spilleren får gult kort og så gir han en av våre gult kort, det skjønner jeg bare ikke. For meg blir det en kortstokklek, konstaterer Riseth.

Og fortsetter tiraden mot TV 2.

- Jeg må bare si en ting. Det er ikke rart det gis mye kort i denne ligaen her. TV 2 kommer på treningene og bygger opp fokuset rundt på dommeren. De kommer på trening hos oss og lager sak på albuebruk. De bygger opp at vi er den store stygge ulven, det er klart du blir frustrert over sånn.

Sjekk Tom Henning Øvrebøs vurdering av flere omdiskuterte diskusjoner her:

234239

- Favoriserer Brann
Riseth mener TV 2 favoriserer Brann.

- Vi hadde en episode her før der Thorstein Helstad filmet, men da ble det ikke stilt kritiske spørsmål. Og så blir jeg beskyldt for det samme, og da holder dere på i fire uker og maser, mener Riseth.

Han innrømmer at Brann vant fortjent.

- Det beste laget vinner. Men det blir for mye gule kort. Dommeren kan ha en dårlig dag, og det kan vi og, avslutter en rasende Riseth.