Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Rekker til 6 - 8 personer

Reker i dillpesto:

Rist/stek pinjekjerner i en stekepanne til de er gylne uten å bli stekt.
Fjern de grove stilkene på dill og legg resten av dillen, pinjekjerner og hvitløk i en hurtigmikser og kjør til en grov blanding. Spe med olje i en tynn stråle.
Smak til med sitronsaft, salt og pepper og ev ørlite sukker.
Vend rekene inn i dillpestoen.
Server med brød.

Roastbiff med sennepsaus:

Begynn med å lage sausen.
Rør sammen alle ingrediensene og smak til med salt og pepper.
La sausen stå og trekke smak minst 30 min før servering.
Legg opp skiver av roastbiff på serveringsfat drypp over litt av remuladesausen og server resten ved siden av.
Legg ev noen tomater på fatet sammen med roastbiffen.

Kylling med salvie og mozzarella:

Lag et snitt i kyllingfileten og legg inn to skiver mozzarellaost og 1 salvieblad.
Fest sammen med en cocktailpinne.
Brun i olje i varm panne, dryss på salt og pepper.
Legg over i et ildfast fat og etterstek i varm stekeovn 150 oc i 10-15 min.
Press over sitronsaft ved servering.

Annet tilbehør:

Salat

Ost i skiver rullet rundt valnøtter

Brød

Jordbær