Rick Parry og Tom Hicks (Foto: SCANPIX)
Rick Parry og Tom Hicks (Foto: SCANPIX)

- Parry en katastrofe

Liverpool-eier Tom Hicks kaller klubb-direktør Rick Parry sin tid i klubben for en katastrofe.

Forrige uke ble det kjent at Tom Hicks ville at Liverpool-direktør Rick Parry skulle trekke seg.

Ordkrigen har mildt sagt vært heftig mellom toppene på Anfield de siste ukene. Nå har Hicks tatt et steg videre, og kaller Parrys tid som direktør i klubben en katastrofe.

- Størst i verden
En av tingene amerikaneren er misfornøyd med er at klubben ikke har vært i nærheten av de andre store klubbene kommersielt sett.

- Vi har havnet altfor langt bak de andre topp-klubbene. Den nye arenaen burde ha blitt bygget for tre-fire år siden, sier Hicks til Sky Sports.

- Vi har to sponsorer, kanskje tre. Vi skulle hatt tolv eller 15. Vi gjør ingenting i Asia i forhold til Manchester United og Barcelona. Vi har utrolig mange fans i Asia. Vi har det heteste navnet i fotball-verden, men vi utnytter det ikke til å tjene penger som kan brukes på stjerne-spillere.

Hicks vil ha Parry ut av dørene på Anfield.

- Rick må slutte i klubben. Han har hjerte for klubben, men tiden er inne for en forandring. Man må kunne jobbe sammen med manageren, det har Rick bevist at han ikke klarer.

Vil eie alt
Han har imidlertid ikke bare problemer med den sittende klubb-direktøren. Hicks og Gerorge Gillett tok over klubben i 2007, men forholdet dem i mellom er langt i fra godt.

- Akkurat nå fungerer det ikke. Vi begynte som venner, men å eie halvparten hver er ikke lett. Man kan ikke gjøre noe uten godkjenning fra partneren. Jeg kommer til å gi han et veldig godt bud for å kjøpe ham ut. Hvis jeg hadde majoriteten kunne jeg investert mer i klubben, sier han.