Midtbaneveteranen spiller sin Tippeliga-kamp nummer 300 på søndag.

Nå trenger Berg bare en håndfull kamper til, før han er inne blant de ti spillerne med flest kamper i vår øverste divisjon.

Klar for kamp nummer 300
Det hadde han ikke fått med seg før TV 2 Sporten gjorde han oppmerksom på det.

- Er det nå allerede? Det har jo blitt noen kamper, men jeg er fremdeles like spent og tent foran hver kamp. Årene i Adeccoligaen har gjort at det føles enda bedre å spille i Tippeligaen, sier 38-åringen til TV 2 Sporten.

Søndagens motstander er Stabæk. Det er et lag Berg har respekt for og gleder seg til å møte.

- De har mange gode spillere og spiller fin fotball. Vi skal også prøve å gjøre dette til en god fotballkamp. Kunstgresset vårt er fantastisk bra. Et dekke jeg tror Stabæk også vil trives på, sier den sympatiske nordlendingen.

Bodø/Glimt-Stabæk søndag kl. 1800 ser du på TV 2 SPORT 2, TV 2 Sumo eller følger i vårt livesenter.

Roser kunstgress
- Er kunstgresset deres så godt at selv Thorstein Helstad kan spille bra på det?

- Ja, han vil uten tvil kunne spille bra på det. Kunstgresset vårt er ikke hardt og vi har ingen skader som skyldes dekket, sier Berg.

Det er også duket for et annet jubileum søndag dersom Stabæk scorer. Det blir mål nummer 300 som Glimt slipper inn i Tippeligaen.

- He he. Det ser jo ut til at det kan bli både det ene og andre jubileet, ja. Men vi får håpe vi scorer minst ett mål mer enn Stabæk, sier Runar Berg.

I videovinduet øverst i artikkelen kan du se Runar Berg oppsummere sin fantastiske karriere.

Populær i Tippeliga-manager
Denne helgen starter TV 2 Sportens Tippeliga-manager-spill for fullt. Overraskende nok er Berg den tredje mest valgte midtbanespilleren, kun slått av Alanzinho og Per Ciljan Skjelbred.

- Hva, sier du det? Det var jo artig å høre. Jeg får jo gjøre mitt beste for å ikke skuffe dem som har valgt meg da. Jeg føler jo at jeg fortsatt har en del å gi, sier Runar Berg.