minken
minken

Minken snakker ut

- Ja, det er sant at jeg har sluttet i «Hotel Cæsar», forteller Minken Tveitan til TV 2 Underholdning.

Se bildekarusell av Minken nederst i artikkelen.

Les mer: 10 kjappe med Minken

Minken Tveitan forteller at hun har sluttet i «Hotel Cæsar». I forrige uke skrev bladet Her og Nå at Minken hadde sluttet som skuespiller i serien og begynt som servitør. Dette stemmer ikke.

- Det stemmer at jeg har sluttet som «Vilde», selv om jeg fortsatt vil være på skjermen i alle fall frem til sommeren. Når det gjelder ryktet om at jeg har begynt som servitør, er ikke dette sant. For en stund tilbake jobbet jeg en måned som servitør fordi jeg trengte å gjøre noe helt annet. Dette var mens jeg jobbet på «Hotel Cæsar»-settet, forteller Minken som syns det var synd å måtte lese om dette i pressen.

- Det er i alle fall irriterende når jeg sier at jeg ikke er klar for å snakke om mine fremtidsplaner, legger hun til.

Les mer: Minkens fanklubb

Slutter på topp

Minken Tveitan har vokst mye i rollen som «Vilde». Hun har selv blitt voksen og samtidig utviklet rollefiguren sin. I dag er Minken en selvsikker skuespiller som har fått mye ut av karakteren «Vilde».

- Jeg slutter nå fordi «Vilde» er på topp. Hun er ei ung jente mange liker og som mange kan kjenne seg igjen i. Derfor syns jeg det er best å gi seg nå mens «leken er god», forteller Minken.

Les mer: En tagning til

Fremtidsplaner
- Nå skal jeg jobbe med prosjekter som jeg har fått. Det er jeg kjempeglad for og det gleder jeg meg til. Håper det kommer til å gi meg like mange muligheter som «Hotel Cæsar» har gitt meg, sier Minken. I tillegg prøver Minken å slappe av om dagen og tenke på seg selv. Hun har jobbet på «Hotel Cæsar» siden hun var atten år, så det er en stor omveltning i hverdagen for den sjarmerende skuespilleren.

Klikk her for å komme til «Hotel Cæsar» sine egne sider på TV 2 Underholdning.

Se «Hotel Cæsar» alle hverdager på TV 2 kl. 19:30.