Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Her kan man tjene masse spenn. Man trenger ikke kunne synge reint, man må bare kunne teksten, sier Tshawe Baqwa.

'Kan du teksten?' er et nytt gameshow der det gjelder å være god til å huske sangtekster. Konseptet er basert på amerikanske 'Don't forget the lyrics'. En halv million kroner står på spill, og deltakerne synger seg trinn for trinn opp på pengestigen - litt som vi kjenner det fra 'Vil du bli millionær?'.

Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam holder styringen og oppmuntrer de syngende deltakerne. Tshawe og Yosef har kjent hverandre siden de var 14 år og kjenner hverandre ut og inn som venner, Madcon-medlemmer og kolleger i musikkanalen Voice. – Vi er familie, sier Tshawe Baqwa. Nå blir gutta programleder-duo på TV 2.

– Dette er en stor utfordring for oss, og vi liker utfordringer. Selv om vi har en del kameraerfaring og kanskje ikke er av de mest kamerasky, er dette en jobb som krever litt mer struktur. Jeg gleder meg til å lære å presentere på en ny måte, sier Yosef Wolde-Mariam.

– Jeg ser ikke mye tv men når jeg først ser tv, synes jeg gameshow er spennende. Da gjelder det for min del å kunne bringe sin egen type krydder til rollen. Moro skal det bli uansett!, sier Yosef. Tshawe ser frem til å kle seg i dress og slips - et stykke fra rapper-stilen de vanligvis opptrer i.

- Dette er voksen-tv! Jeg har alltid syntes at det er fett å kle seg stilig og være en classy Sinatra-figur. Det blir det morsomste for meg. Vi har blitt voksne nå - kanskje jeg begynner å drikke kaffe også, sier Tshawe. 'Kan du teksten?' skal sendes tirsdager klokken 20.00 på TV 2 utover våren.