arill_riise (Foto: Bjørgli&Bergersen)
arill_riise (Foto: Bjørgli&Bergersen)

Dette er Landstinget

Er du lei av TV-debatter med gjester du kjenner så godt at du på forhånd vet hva de mener? Synes du vanlige, debattsterke folk slipper til i altfor liten grad?

Fra 16. april får TV-seerne servert TV 2s nye debattstorsatsing Landstinget. Hver onsdag sendes det nye debattprogrammet direkte fra et nytt sted i Norge. Programleder er Arill Riise, kjent fra både NRK og TV 2.

Meld deg på som publikum, eller foreslå sted her!

arill riise (Foto: BJØRGLI&BERGERSEN)
arill riise (Foto: BJØRGLI&BERGERSEN)

Arill Riise, som tidligere har vært programleder i God morgen Norge, overtar debatt-pinnen etter Holmgangs Oddvar Stenstrøm.

I debattprogrammet «Landstinget» blir publikum i studio utfordret til å stille spørsmålene, og programmet skal sendes fra ulike steder i landet.

- Vi håper å flytte riksdebattene ut til folk flest. Vi lar vanlige folk stille spørsmål, det blir et møte mellom folket og ”makta” som ikke har vært vanlig på norsk fjernsyn før, sier Arill Riise.

Vil ut til folket

Med «Landstinget» vil Arill Riise ta debatten der den hører hjemme:

- Vi vil diskutere samferdsel der de mangler bruer, og helsevesenet der de legger ned sykehusene. Slik håper vi å blåse nytt liv i det offentlige ordskiftet, og å gi folk flest en talerstol vi håper skal bli den frieste i landet.

- Send inn forslag!

Men Arill Riise og redaksjonen i «Landstinget» trenger innspill fra debattglade nordmenn om hvilke temaer som bør tas opp, og fra hvilke steder debattene skal foregå.

- Foreslå hvor vi skal komme, og hvorfor. Og har du gode forslag om gode lokale debattanter, tar vi imot ditt forslag med takk, sier Riise.

Meld deg på som publikum, eller foreslå sted her!