MASKERADEFEST: Mangemillionær Petter Stordalen inviterer til storstilt maskefest hjemme i gigantvillaen på Bygdøy.  (Foto: Scanpix)
MASKERADEFEST: Mangemillionær Petter Stordalen inviterer til storstilt maskefest hjemme i gigantvillaen på Bygdøy. (Foto: Scanpix)

Maskefest hos Stordalen

Petter Stordalen inviterer til vårens heteste fest! Er du invitert?

En sort limousin kjører opp i innkjørselen din. Ut stiger en kjekkas i smoking og lakksko. Med seg har han en eske som viser seg å innholde to eksklusive masker fra Venezia med strutsefjær på.

- Hva er dette? tenker du. Er det innspilling til den neste «James Bond»-filmen? Du åpner pakken og smiler for deg selv.

Det oppfordres til å «be fabulous». Gutta kommer i smoking med åpen skjorte, jentene er kledd for å friste. Din venn Petter Stordalen inviterer til 16. mai-fest.

brod
brod

Sparer ikke på noe

Tradisjonen tro inviterer milliardær Petter Stordalen til årets mest eksklusive fest 16. mai. I fjor var temaet «White Night Party», der alle gjestene måtte komme i hvitt. I år er det maskeradeball i Stordalens millionvilla på Bygdøy, og Stordalen har nok en gang gått inn for å gi noen hundre av sine nærmeste venner en opplevelse de sent vil glemme.

- Petters fester er alltid noe man husker i lang tid, og jeg ser virkelig fram til å delta også i år, sier en av de inviterte til «God kveld Norge».

- Man har ikke vært på en skikkelig fest hvis man ikke har vært hos Petter Stordalen, fortsetter mannen som ønsker å være anonym.

Night of Temptation

I fjor var Harald Rønneberg, Janne Formoe, Morten Harket og Jan Fredrik Karlsen noen av de som kastet glans over Stordalens vårfest, og det spørs om ikke kjendisene må gjøre seg litt ekstra flid med antrekket i år, for stikkordet for festen er nemlig «Night of Temptation». Alle oppfordres til å la antrekket inspireres av masken som er vedlagt invitasjonen. Våren har kommet, og kjendisfestene har kickoff hos Petter Stordalen på Bygdøy.

Les flere saker fra «God kveld Norge» her