Aleksander Hleb, Arsenal og Dirk Kuyt, Liverpool
Aleksander Hleb, Arsenal og Dirk Kuyt, Liverpool

Straffesituasjon til besvær

Dirk Kuyt var heldig som ikke fikk straffespark mot seg. Men så var dommeren en gammel kjenning av ham. Se intervju med en rasende Wenger her!

25 minutter før slutt i mesterligadramaet mellom Arsenal og Liverpool gikk Aleksander Hleb over ende i en duell med Dirk Kuyt.

- Det var et soleklart straffespark som ikke ble gitt. Og det skjedde rett foran øynene til dommeren. Det er vanskelig å akseptere i en sånn kamp. Hvis dommeren er dårlig plassert, så ok, men her var dommeren fem meter unna Kuyt og lot være å blåse straffespark. Det er ærlig talt vanskelig å forstå, sa Wenger på pressekonferansen etter kampen.

Vokste opp nær hverandre
Og Arsenal-manageren får nok vann på mølla når han åpner dagens aviser.

Se intervju med en rasende Arsene Wenger i videovinudet (artikkelen fortsetter under):

226832

For nå viser det seg at dommer Pieter Vink er vokst opp i landsbyen Noordwijkerhout, som ligger fem kilometer fra Kuyts hjemby Katwijk.

Kuyt innrømmer at han kjenner Vink fra før.

- Ja, det gjør jeg. Vi vokste opp nær hverandre i Nederland, bekrefter han ifølge VG.

«Blinde Vinke»
Vink, som dømte sin sjette mesterligakamp, er kjent som «Blinde Vinke» hjemme i Nederland. Og den blinde finken skjønner nok at han gjorde en feil når han ser TV-bildene av episoden.

Men til tross for at Liverpool fikk med seg et godt resultat fra Emirates Stadium, så vil ikke manager Rafa Benitez feire avansement ennå.

- Jeg vil ikke si vi har en fordel. Når du spiller mot Arsenal så vet du at de kan score uansett hvilket stadion de spiller på, sier Benitez.