Sofian, Nafsi Afrika Acrobats og Peter Jöback.
Sofian, Nafsi Afrika Acrobats og Peter Jöback.

Verdenstalenter

Kjente artister og spennende talenter fra hele verden dukker opp i Drammen Teater når TV 2 og Røde Kors inviterer til Artistgalla.

Målet for årets Artistgalla er å skaffe nye Røde Kors-faddere som kan være med å hjelpe barn i nød. På scenen står talenter fra inn - og utland for en god sak.

Slik blir du Røde Kors-fadder.

Soultalentet Sofian, bergensbandet Ugress og den svenske stjernen Peter Jöback deler scenen med Sondre Lerche, som selv har opplevd Røde Kors' arbeid på nært hold.

Artistgallaen er kjent for å kombinere musikalske innslag med spektakulære talenter fra hele verden. Denne Artistgallaen er intet unntak.

Raymond Crowe har imponert en hel verden med sitt skyggeteater. Kun ved bruk av hendene skaper han de mest utrolige figurer. I 2007 opptrådte den australske stjernen for fulle hus i Las Vegas, sist var han å se på den Britiske Kongelige Varieté. Lørdag står han på scenen i Drammens Teater.

Klikk her for å få en smakebit av Raymonds kunster (TV 2 tar ikke ansvar for innholdet på eksterne sider)

I tillegg blir det afrikansk akrobatikk, et dukketeater ganske utenom det vanlige, imponerende dans og en flamenco inspirert fotball-sjonglør.

Les mer om aksjonen på Røde Kors hjemmesider (TV 2 tar ikke ansvar for innholdet på eksterne sider)

Som Røde Kors-fadder hjelper du barn i blant annet Sør-Afrika, Lesotho, Colombia og Russland. I Colombia og Murmansk kommer mange av gatebarna fra alkoholiserte hjem - eller er selv rusavhengige.

Programledere for kvelden er Solveig Kloppen og Arne Hjeltnes.

Les også: Vil sette ny rekord