Arne Hjeltnes, Solveig Kloppen
Arne Hjeltnes, Solveig Kloppen

Vil sette ny rekord

Arne Hjeltnes stiller opp for en god sak når han sammen med Solveig Kloppen er programleder for TV 2s Artistgalla lørdag 5. april.

Kjente artister og spennende talenter fra hele verden er klare på scenen når TV 2 åpner dørene til Artistgalla direkte fra Drammens teater.

Årets innsamling er i samarbeid med Røde Kors og inntektene går til barn i nød. Arne Hjeltnes var sist å se på TV 2-skjermen som programleder for «Klisterhjerne» i 2005.

Slik blir du Røde Kors-fadder.

Vil sette ny rekord
- Jeg stiller opp for en god sak, og for barn i nød, sier Hjeltnes om gjensynet neste uke.

- Med Røde Kors vet vi at pengene kommer frem, og jeg må benytte anledningen til å oppfordre hele Norge til å være med på å sette ny rekord.

Om programlederoppdraget vil gi mersmak, kan han ikke si noe om nå.

- Jeg har foreløpig ingen planer om mer TV, smiler Hjeltnes.

Gleder seg til selskap
Solveig Kloppen har ledet TV 2s Artistgalla to ganger tidligere, men ser frem til å få litt selskap på scenen.

- Jeg gleder meg veldig til å jobbe med Arne, og vi håper at vi kan være med på å bidra til en bra galla, og engasjere det norske folk til å bli Røde Kors-faddere, sier Kloppen, som nylig ble «Gullruten»-nominert i kategorien «Beste kvinnelige programleder» for sin innsats i «Hjelpekorpset» på TV 2.

Les også: Gullruten-nominasjonenen er klare

Les også: Heier på hverandre

Et kjendisspekket telefonpanel sitter klar til å verve faddere til Røde Kors, og ved å ringe inn kan seerne bidra til å hjelpe. I sendingen møter vi både kjendiser og ungdomsdelegater fra Røde Kors, som alle har vært på ulike reiser for å bidra til Røde Kors´ arbeid for barn i nød verden over.

Du går ikke glipp av noe
TV 2s Artistgalla gir deg sjansen til å se internasjonale performanceartister i verdensklasse med sine spesielle talenter. I tillegg blir det opptredener fra den svenske stjernen Peter Jöback, soultalentet Sofian, Sondre Lerche og Ugress. 

Første del av programmet sendes fra kl. 19.30 til 20.00 på TV 2. Programmets hoveddel får du fra klokken 21.40 og utover kvelden.

Fra 20:00 til 20:30 kan du oppleve atmosfæren i Drammen teater via TV 2 Underholdnings eksklusive websending på TV 2 Sumo.

Besøk Røde Kors hjemmesider her.