Reginiussen (Foto: Solum, Stian Lysberg )
Reginiussen (Foto: Solum, Stian Lysberg )

Varsler farvel med Tromsø

Tore Reginiussen håper han kan forlate Tromsø i løpet av sesongen.

Det forteller han i et intervju med TV 2 Sporten.

- Går alt som jeg håper, blir dette kanskje min siste sesong i TIL. Jeg håper at jeg i løpet av sesongen skal få den utviklingen som gjør at jeg kan steget videre.

Tore Reginiussen scoret to mål i fjor. Se dem her!

Tore Reginiussen regnes som et av Norges største talenter, og har etablert seg på Øystein Gåres U21-landslag. Får han det som han vil, blir kommende sesong hans siste i Tromsø -drakt.

- Hvilken liga er du mest lysten på?

- Jeg er litt fan av spansk fotball og fransk fotball. Samtidig er ikke Premier League så verst det heller. Får jeg sjansen i en av de ligaene, så ville det være stort uansett.

SE HELE INTERVJUET I VIDEOVINDUET OVER

Tore Reginiussen vraket tilbud fra Brann og Bodø-Glimt da han gikk fra Alta IF til Tromsø foran 2006-sesongen. Allerede i sin første sesong ble han uropt av TIL-fansen til årets spiller. Sommeren 2007 forlenget han avtalen, som binder ham til Alfheim ut 2009-sesongen.

Likevel er han blitt koblet til fransk fotball.

- Det var litt interesse blant noen klubber i Frankrike etter at vant med U21-landslaget og det gikk veldig bra for min egen del. Jeg vet at noen følger med, men jeg har ikke vært i kontakt med noen, sier unggutten til TV 2 Sporten.

Se hvor Nils Johan Semb tipper Tore Reginiussen og lagkameratene hans på tabellen.