Didier Drogba, Lampard, Chelsea (Foto: SCANPIX)
Didier Drogba, Lampard, Chelsea (Foto: SCANPIX)

Åtte mål i London

Tottenham og gulljaktende Chelsea vartet opp til fotballfest onsdag kveld.

Vi fulgte Tottenham - Chelsea direkte!

Chelsea måtte vinne onsdagens London-oppgjør for å holde tritt i gullkampen i Premier League.

- Ikke fornøyd
Men Tottenham på bortebane er slettes ingen walkover og ga blåtrøyene knallhard kamp til døra i et sjeldent målshow til Premier League å være.

Chelsea ledet både 1-0, 3-1 og 4-3, men Spurs kom tilbake gang på gang og sørget for at London-oppgjøret endte med solide 4-4.

Det var ikke Chelsea-manager Avram Grant spesielt fornøyd med.

- Vi leder kampen tre ganger men klarer likevel ikke å vinne. Jeg er selvsagt ikke fornøyd, slo han fast overfor Sky Sports.

- Det var en kamp som kanskje var morsom for supporterne, men vi ville vinne og er skuffet fordi vi ikke klarte det, legger han til.

Reddet av Keane
Etter at Chelsea og Tottenham hadde byttet på å score nært sagt annenhvert mål gjennom hele kampen, banket Joe Cole inn det alle trodde var vinnermålet på White Hart Lane:

Ti minutter før full tid vendte vingen vekk Spurs' Pascal Chimbonda og plasserte kula kontant i kassa.

Den velkjente floskelen «Den som venter på noe godt, venter aldri forgjeves» ble imidlertid høyaktuell for Tottenham-fansen da Robbie Keane steg frem som poengredderen fremfor noen bare åtte minutter etter.

Iren fikk ballen på vel 18 meters hold, dundret til og sikret poenget for hvittrøyene, samtidig som han satte en liten kjepp i hjulet for Chelseas gulljakt.