Kjell Jonevret, Molde (Foto: SCANPIX)
Kjell Jonevret, Molde (Foto: SCANPIX)

Vil vinne og underholde

Molde-trener Kjell Jonevret satser han alt på at blåtrøyene etablerer seg i Tippeligaen.

- Jeg vil spille underholdende fotball og samtidig vinne alle kamper. Spillerne skal være stolte og glade for å kunne spille på Molde, sier svensken.

Han peker på at Molde har en rutinert stall.

- Det er minst ti spillere med Tippeligaerfaring her, i tillegg til spillerne med erfaring fra det øverste nivået i Sverige. Jeg klager ikke. Det er en spennende gruppe, sier Jonevret.

Og:

- Vi kommer ikke til å ta medalje denne sesongen. Vi har ikke pratet tabellplassering, men har bestemt oss for å bli et ubehagelig lag å møte. På sikt skal vi etablere oss på den øvre halvdelen, sier han.

Moldes supporerklubb Tornekrattet blomstrer bare delvis av optimisme.

- Vi er selvsagt uenige i dette tipset. Får vi den angriperen som vi har etterlyst av Molde-ledelsen i to år, så kan vi være med å kjempe på den øvre halvdelen av tabellen. Men får vi mange skader på sentrale spillere og så videre, og skal vi være skikkelig pessimistiske, så vil jeg tippe Molde på en 10. plass, forteller leder i Moldes supporterklubb Tornekrattet Eva Brit Mauseth til TV 2 Sporten.

Se Øyvind og Nils Johans tabelltips på TV 2 SPORT og TV 2 Sumo hver dag frem mot seriestart og les om tipsene på www.tv2sporten.no.

FÅ OVERSIKT: Slik får du TV 2 Sport