En ren rutinejobb utvikler seg til et sant helvete for Terje, en torpedo kjent for sin diskresjon og profesjonalitet, fordi han prioriterer datterens barnehage-bursdag, og sender kompisen Sebastian i sitt sted. Det som skulle løses enkelt, smertefritt og uten trøbbel blir starten på de fire hardeste dagene i Terjes liv.

Terje (Jørgen Langhelle) er en tidligere soldat i Forsvarets Spesialkommando (FSK) som nå er kjent som Oslos beste og mest diskré torpedo. Han har et rykte som gjør at han sjelden behøver å ty til voldelige metoder, og har gode kontakter på begge sider av loven. Og derfor får han stadig nye oppdrag, også i finanskretser.

Terje lever et forholdsvis normalt liv med konen Sissel (Rebekka Karijord) og datteren Anja (Maria Schwartz Dal). Men alt går altså galt når han prioriterer Anjas femårs-feiring i barnehagen, og sender den mindre stabile kameraten Sebastian (Aksel Hennie) for å hente det siste lille avdraget på en jobb han egentlig tror er over...

Terje må rette opp feilen før oppdragsgiveren finner ut hva som har skjedd, mens han samtidig må løse en annen viktig oppgave - han har lovet å kjøpe gave til datterens fødselsdag.