Broth-sis-220
Broth-sis-220

Brothers & Sisters

Fem voksne søsken prøver etter beste evne å leve opp til sine perfeksjonistiske foreldres idealer, samtidig som de må takle både fristelser, svik og sorg.

Om serien:

I dramaserien "Brothers & Sisters" med blant annet Calista Flockhart ("Ally McBeal"), Rachel Griffiths ("Seks fot under"), Rob Lowe ("Presidenten") og Emmy-vinneren Sally Field ("David Copperfield"), møter vi en samling ekstremt sammensveisede voksne søsken.

Mens de prøver å leve opp til sine perfeksjonistiske foreldres idealer, støtter Walker-søsknene hverandre uten forbehold.

Familiehemmeligheter

I første episode dør far i familien, og søsknene må forberede seg på store omveltninger i hverdagen.

Når en fremmed kvinne dukker opp, avsløres familiehemmeligheter som får dramatiske konsekvenser både for familiebedriften og for søsknenes, og deres mors syn, på den avdøde patriarken.

Vender tilbake

Den fascinerende søskenflokken i Walker-familien består av fem svært så ulike individer. Sarah (Rachel Griffith) er småbarnsmor og direktør, og prøver så godt hun kan å kombinere karriere og familieliv.

Tommy (Balthazar Getty) er den lojale sønnen og ligger an til å arve familieselskapet, som har vært styrt av far og patriark William Walker (Tom Skerrit).

Kevin (Matthew Rhys) er homofil advokat og jobber med å finne ut av kjærligheten, mens Justin (Dave Annable) er lillebroren som sliter med traumer etter å ha vært i krigen.

Kitty (Calista Flockhart), en høyrevridd radiovert som nå har gjort karriere innen fjernsyn, har alltid vært pappas øyensten. I første episode vender hun tilbake til California etter å ha vært borte fra familien i tre år.

Opprørsk mor

Nora Holden (Sally Field) er de fem søsknenes opprørske mor, og hennes bror Saul Holden (Ron Rifkin) er familieselskapets nestkommanderende.

Den mystiske kvinnen Holly Harper spilles av Patricia Wetting, og ellers er blant annet Sarahs mann Joe (John Pyper-Ferguson) og Tommys kone Julia (Sarah Jane Morris) sentrale skikkelser i dramaserien.

Etter noen episoder dukker også Rob Lowe opp som Robert McCallister, en senator med ambisjoner om å bli amerikas neste president.

Kritikerrost

"Brothers and sisters" har høstet svært gode kritikker i USA, og ble blant annet nominert til People's Choice Award som beste nye dramaserie i 2007.

Foruten å fortelle historien om Walker-familien, sier serien noe universelt om hva det vil si å være en familie i det 21. århundre. Samtidig reflekterer den moderne, amerikansk hverdagsliv på en svært troverdig måte

Fakta:
Programtittel: Brothers & Sisters
Originaltittel: Brothers & Sisters
Nasjonalitet: Amerikansk
Sjanger: Dramaserie
Sesong: 5
Skuespillere: Dave Annable, Ron Rifkin, Patricia Wettig, Matthew Rhys, Rachel Griffiths, John Pyper-Ferguson, Calista Flochart, Sally Field, Sarah Jane Morris, Balthazar Getty
Produsert av: Buena Vista International
Offisiell hjemmeside

Sendes: Repriser sendes nå på TV 2 Bliss sent torsdager og tidlig lørdager