Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Klikk på linkene for programomtale, sendetider og bilder.

I påsken er ”TV junior” på plass med tre timer morgensending for de yngste. Nytt av året, er at det hver dag klokken 08.40 blir sendt Barbie-filmer. Fra påskeaften blir det i tillegg helt nye episoder med den populære båten ”Elias”. Elias-serien er en av de største internasjonale suksesser for norsk TV-produksjon og den nye serien vil bli vist utenfor Norge fra høsten.

Britisk kvalitetskrim

Det blir selvfølgelig ingen påske uten en nervepirrende påskekrim. ”Kaldt blod” (”Cold blood”) byr på intelligent, britisk kvalitetskrim med den populære skotske skuespilleren John Hannah (”Fire bryllup og en gravferd”, ”Sliding Doors”) i en av hovedrollene. Serien sendes mandag til og med fredag i påsken, hvor hver av de fem episodene er avsluttende.

Filmer for alle

Hver ettermiddag i påsken blir det filmer for hele familien, og både Pippi, Tjorven og Emil er på plass for å underholde både store og små. På kveldstid blir det storfilmer som ”Batman Forever”, ”Notting Hill” og ”Starsky & Hutch” i påskehelgen.

I tillegg kan du i "Fengslet av Olsenbanden" på langfredag få et hyggelig gjensyn med Arve Opsahl og de andre skuespillerne fra Olsenbanden-filmene, og følge innspillingen av den aller siste Olsenbanden-filmen fra 1999. Påskeaften kan hele familien kose seg med ”Olsenbandens siste stikk”.

Varierte dokumentarer

I dokumentaren ”Ormen Lange” får vi se historien om hvordan det enorme gassfeltet Ormen Lange ble til. Vi er også med på den offisielle åpningskonserten, hvor artister som Ane Brun, Røyksopp og Jo Nesbø opptrådte.

TV 2s Kjersti Bergesen gir deg tradisjon vs. modernisering i dokumentaren ”God butikk”. Hva skjer om man slipper tre unge nyutdannede interiørentusiaster løs på en tradisjonell forretning for å forandre den til det bedre?

"Dying for Everest" gir oss dem gripende historien om Mark Inglis, som ble feiret i media da han nådde toppen av Mount Everest med to amputerte ben. Helt til det ble kjent at han hadde etterlatt en klatrerkollega døende på veien.

Påskestemning fra Lommedalen

Hva er skapt etter Skaperen? I ”Skaperen – ett år etter” kan du møte igjen noen av de oppfinnerne og gründerne som deltok i ”Skaperen” for ett år siden.

Den profilerte popsangeren Trine Rein skal sammen med årets Grand Prix-andreplass Torstein Sødal og den norske Grand Prix-vinneren i 2004, Knut Anders Sørum, sørge for påskestemning fra Lommedalen kirke. Konserten ser du 1. påskedag klokken 19.

TV 2s serier sendes som vanlig i påsken, og både ”Hotel Cæsar”, ”Frustrerte fruer”, ”Dyrlegene” og ”Hjelpekorpset” er på plass til normal sendetid. Og 2. påskedag er det duket for den etterlengtede sesongpremieren på seersuksessen ”Anna Pihl”.