Nytt cupsjokk: Lillestrøm røk ut mot 2. divisjonslag

Usedvanlig mange lag fikk trøbbel i 2. runde av cupen.

FLAUSE: Lillestrøm er ute av cupen. Foto: Geir Olsen

Sjekk alle cupresultatene her!

Rundens tredje Eliteserie-exit er et faktum. Lillestrøm tapte i ekstraomgangene for Ullensaker/Kisa fra 2. divisjon.

Lillestrøm gikk på en skikkelig smell knappe to uker etter cupexit. 2. divisjonslaget Ull/Kisa var effektive og ledet lenge 2-0. Det til tross for stjerner som Akor Adams, Ruben Gabrielsen og Mads Hedenstad Christensen på banen.

Adams har reddet Lillestrøm mange ganger denne sesongen, og scoret to mål som ga 30 nye minutter.

I ekstraomgangene kom likevel Ull/Kisa tilbake og vant 3-2.

Dermed er Lillestrøm ute av cupen, 12 dager etter at de spilte cupfinale.

Dermed har tre Eliteserie-lag røket hodestups ut mot lag fra lavere divisjoner denne cuprunden. Sandefjord røk ut i 1. runde. Les alt om Rosenborgs cupflause her!

Stabæk gamblet, men tapte

Stabæks ferd mot Ullevaal er også over. De lå under 0-3 til pause for Kjelsås, og maktet ikke å komme tilbake til tross for redusering i 2. omgang. Stabæk spilte riktignok med et veldig redusert lag.

– Det er veldig kjedelig, men Kjelsås fortjente det, sier Stabæks assistent Andrea Loberto.

– Det er blytungt og for dårlig. Kjelsås er gode, og vi går i fella. Prestasjonen er under pari, sier Fredrik Krogstad.

Sarpsborg 08 og Tromsø måtte ut i ekstraomganger. Sarpingene vant til slutt 5-3 over Frigg Oslo. Tromsø vant på straffekonk over Tromsdalen UIL.

Glimt haltet seg videre

Ikke alle lagene fra Eliteserien trøblet. Brann, Aalesund, HamKam og Molde tok seg alle greit videre.

Verken Bodø/Glimt, Viking, FKH, og Odd overbeviste, men tok seg likevel videre til 3. runde.

Sandefjord er ute av cupen allerede etter flause i 1. runde.