Ordkrig mellom Tsitsipas og Kyrgios: – En bølle med en ond side

Stefanos Tsitsipas og Nick Kyrgios var ikke nådige med hverandre etter 3.-rundeoppgjøret i Wimbledon. Tsitspas mener Kyrgios er en «bølle med en ond side».

HISSIG: Nick Kyrgios var seg selv lik under 3. rundekampen i Wimbledon. Foto: Zac Goodwin
HISSIG: Nick Kyrgios var seg selv lik under 3. rundekampen i Wimbledon. Foto: Zac Goodwin

Kyrgios er godt kjent for sitt hissige temperament, og det kom igjen godt fram i oppgjøret mot Tsitsipas. Han skrek mot dommeren ved flere anledninger og ba blant annet om at Tsitsipas skulle diskes for å ha slått en ball mot nedre del av tribunen.

Tsitsipas fikk en advarsel for hendelsen. Det fikk Kyrgios til å tenne på alle plugger.

– Kan man slå en ball mot publikum og treffe noen uten å tape kampen? Er du dum? spurte han dommeren.

Tsitsipas kranglet også til tider med dommeren, hvor han blant annet sa at Kyrgios «ikke respekterer motstanderen». Etter oppgjøret var det en langt hardere tone mellom de to.

– En bølle

– Det er konstant mobbing fra ham. Han mobber motstanderne sine. Han var sikkert en bølle på skolen, og jeg liker ikke bøller, sa Tsitsipas og la til:

– Han har noen gode trekk, men han har også en veldig ond side. Hvis den kommer fram kan den gjøre skade på folk rundt ham.

RASER: Stefanos Tsitsipas. Foto: Steven Paston
RASER: Stefanos Tsitsipas. Foto: Steven Paston

Tsitsipas fikk underveis i oppgjøret poengstraff for å slå ballen hardt mot en vegg.

– Har mange venner

Kyrgios stiller seg uforstående til kritikken og slår hardt tilbake:

– Jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg vet ikke hvordan jeg mobbet ham. Det var han som forsøkte å treffe meg med ballen. Jeg har mange venner i garderoben, og er faktisk en av de mest populære. Det er ikke ham. Ingen liker ham, la oss bare få det fram, sa Kyrgios.

Tsitsipas innrømmer at han forsøkte å treffe Kyrgios med ballen, men at det var vanskelig å holde seg rolig.

– Jeg siktet på kroppen hans, men jeg bommet like ved siden av. Jeg er ikke vant til å spille på den måte, men jeg kan ikke bare sitte der og late som jeg her helt kald og ignorant, sa grekeren.

(©NTB)